Kent Haberleri

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 için başvurusu kabul edilenler belli oldu! Hemen bakın!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...TOKİ İstanbul için konut başvurusu yapanlar kapsamında, kabul edilen ve reddedilenlerin isimleri tek tek açıklandı

TOKİ İstanbul 2023 projelerine başvuru yapanlar için bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ İstanbul için konut başvurusu yapanlar kapsamında, kabul edilen ve reddedilenlerin isimleri tek tek açıklandı. 

Verilen detaylara göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi kapsamında İstanbul Silivri ve Çatalca için kuraya hak kazananların isim listeleri de tek tek paylaşıldı.

TOKİ İlk Evim 2023 projesi kapsamında toplamda 250 bin konut inşa edilecek. Söz konusu projelere başvuru yapanlar, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaları da yakından takip ediyor. 

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ İSTANBUL PROJELERİ İÇİN KABUL EDİLENLER İSİM İSİM AÇIKLANDI 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul konut başvurusu kabul edilenlerin isim listesi tek tek resmi web sitesinde açıklandı. 

Açıklanan son başvurularla birlikte İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca ve Silivri ilçelerinde hayata geçirilecek olan konutlar için başvurusu kabul edilmeyenler belli olmuş oldu.

Verilen detaylara göre, İstanbul'un Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde hayata geçirilecek olan sosyal konutlar için Şehit ve Gaziler, Emekliler, Engelliler, Gençler ve Diğer kategorilerinde başvurular da alınmıştı. Söz konusu konutlar için başvurusu kabul edilenler ve kabul edilmeyenler de peş peşe açıklandı. 

Başvurusu kabul edilen vatandaşlar, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanacak tarihte İstanbul kura çekimine katılabilecek. TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler ve edilmeyenler listesine resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor. 

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ ESENLER, ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ÇATALCA, TUZLA, SİLİVRİ KURA TARİHLERİ 

Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olarak lanse edilen TOKİ İlk Evim çerçevesinde, İstanbul'un Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde toplam 50 bin konut inşa edilecek. Ancak İstanbul TOKİ kura çelişi tarihi henüz belli olmadı. 

TOKİ çekilişi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi için kuralar şehir şehir ve etap etap yapılıyordu. Fakat Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan depremlerinden sonra kura çekilişleri de ertelendi. 

Anne babalara resmen Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek yatırılan bu çocuk paralarını aman kaçırmayın!

Aile Destek Programında Mart 2023 müjdesi geldi! Hesaplara 1.100 TL ve 1.250 TL'yi yatıyor! Sakın kaçırmayın!

Altında şimdi de adeta 7 şiddetinde deprem! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanların resmen dünyası yıkıldı!