28 / 04 / 2024

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.



TOKİ Başkanı Ömer Bulut deprem konutlarını yerinde inceledi. Bulut, ilk olarak 15 Kasım 2023 günü Adıyaman’da incelemeler yaptı. Başkan Bulut, Adıyaman’da bulunan geçici barınma alanını ziyaret ederek depremzede, tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi.

Bulut, depremzede vatandaşlara verdiği müjdenin ardından Adıyaman Merkez İlçesi Örenli Mahallesinde yapımı devam eden ve sene sonunda teslim aşamasına gelecek olan konutların şantiyelerinde incelemelerde bulundu.

Bulut, Adıyaman ilinde son olarak Akpınar ilçesinde teslime hazır hale gelen köyevlerini ziyaret gerçekleştirdi. Bulut burada hak sahibi vatandaşlara evlerini gezdirdi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

KAHRAMANMARAŞ DEPREM KONUTLARI 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 16 Kasım 2023 günü ise Kahramanmaraş ilinde inşası devam eden ve sene sonuna kadar tamamlanacak konutları inceledi. Kentte birçok şantiyeyi inceleyen Bulut, son olarak Azerbaycan Mahallesi’nde Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti tarafından hayata geçirilecek konutların şantiye alanını inceledi. 

GAZİANTEP İSHALİYE KONUTLARI TESLİME HAZIR

Bulut, 17 Kasım Cuma günü ise Gaziantep’te incelemeler yaptı. Kentin Islahiye ilçesinde teslime hazır hale gelen konutları inceleyen Bulut, Nurdağı’nda yapımı tamamlanma aşamasına gelen köyevleri ile Güneyşehir’de kurulan şantiye alanlarını inceledi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

KENDİMİZ ORURACAK ŞEKİLDE İNŞA EDELİM

Daireleri de inceleme yapan Bulut, projelerin tüm detaylarına bakılmasını gözden kaçırılmış bir şey varsa müdahale edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Konutları vatandaşlara teslim ettikten sonra vatandaş tadilat yapmasın. Tüm evleri kendimiz oturacak şekilde eksiksiz yapalım.”dedi. 

Başkan Bulut, yüklenicilerle yaptığı konuşmada yerelden istihdam sağlanmasını ve yerelden malzeme kullanılmasını söyledi. 

Kahramanmaraş’taki şantiyede çalışanların yüzde 70’sinin yerelden olduğunu ifade eden Bulut, “Sözde değil işin özünde de bunun böyle olduğunu bilerek konuşmak insana mutluluk veriyor. Yerelden istihdam sağlıyor musunuz sorusunu duyduğum zaman yüzde 70’ini yerelden sağlıyoruz diyebildiğim için bunu her platformdan söyleyebiliyorum. Bütün müteahhitlerimiz istihdam yönünden bölgeye katkı sağlıyorlar diyebiliyorum. “ dedi.

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Geri Dön