Toki

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ başvuruları hala gündemde yer almaktadır. Ev almayı düşünenler, TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!TOKİ başvurusuna dair detaylar sorgulanıyor

TOKİ’den ev almak isteyen vatandaşlar, TOKİ başvurusunun ne zaman biteceğini bilmek istiyor. TOKİ başvurusuna dair detaylar sorgulanıyor. Peki TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? İşte yanıtlar…

TOKİ BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

TOKİ başvuru tarihleri şu aralar çok sık araştırılıyor. Bankalar vasıtası ile yapılacak başvurular, 14 Eylül- 31 Ekim 2022 tarihleri arasında kabul edilecek. E-Devlet başvuruları ise 28 Ekim tarihinde sona erecek.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Konut tiplerinden 2+1 ve 3+1 ayrımı olmaksızın, proje bazında başvuru yapılacak. Hak sahiplerinin konut tipleri, ihale yapıldıktan hemen sonra "konut belirleme kurası" ile belirlenecek ve başvuru bedeli 500 lira olacak.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

Tüm konut tipleri için 500 lira başvuru bedeli belirlenmiştir. TOKİ başvuru ücretleri Ziraat Bankası, Halkbank şubeleri ve E-devlet üzerinden yatırılabilir.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NASIL YATIRILIR?

Başvuru sahipleri; Nüfus Cüzdanı ile beraber Projenin bulunduğu ildeki yetkili Banka Şubelerinde "Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesi" imzalamaları gerekiyor.

Tapu devri noterden oluyor mu?

Prefabrik evler neden ucuz?

Tapuya randevu almadan gidilir mi?