Toki

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?

TOKİ başvuru durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. “TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!Başvuru yapan kişilere, kısa mesajlar başvuru yapıldıktan sonra 24 saat içinde gelir

TOKİ BAŞVURU ONAY MESAJI NE ZAMAN GELİR?

TOKİ başvuru onay mesajına dair pek çok soru sorulmaktadır. Başvuru yapan kişilere, kısa mesajlar başvuru yapıldıktan sonra 24 saat içinde gelir. TOKİ başvuruları için bankadan SMS gelmesi gerekmektedir. TOKİ için bankadan gelmesi gereken mesajı nasıl olmalıdır? şeklinde sorular da sorulmaktadır. Gelecek mesaj da şu şekilde olmalı: "TOKİ konut başvurunuz alınmıştır.

İşte merak edilen diğer detaylar…

TOKİ BAŞVURU ONAYLANDI MI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

E-devlet üzerinden emekli, engelli genç ve diğer kategorinden herhangi birini seçerek başvuru yapılmaktadır. E-devlet üzerinden yaptığınız TOKİ başvurusu sonrası "Başvuru listesi" sayfasından başvuru durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

TOKİ İSTANBUL, İZMİR, ANKARA KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamasına göre; 12 ilin kura çekilişi 10 günden kısa bir sürede noktalanacak. 16 Kasım 2022 tarihinde 22 bin 57 konutun kura çekilişi bitirilecek ve hak sahipleri belli olmuş olacak.

İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekimi ve başvuru sonuçları hakkında henüz bu konuya dair resmi bir açıklama gerçekleşmedi.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN 2022? TOKİ KURA SONUÇLARI 3+1 2022 İSİM LİSTESİ!

İstanbul, Gaziantep, Diyarbakır, Ankara, İzmir illerinde kura tarihleri henüz netlik kazanmadı.

TOKİ EV ÇIKMADI PARAMI NASIL ALABİLİRİM?

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim sorusu kura sonuçlarını bekleyen kişiler tarafından şu aralar sıkça sorulmaktadır. Başvuru parasının iadesi hakkında TOKİ'den gelen açıklamada; “TOKİ sosyal konut çekilişinde isimleri çıkmayan yani hak sahibi olamayan kişiler, başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden başlayacak şekilde beş iş günü sonrasında Başvuru yapılan Bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecektir” ifadelerine yer verilmiştir.

TOKİ EVLERİ KAÇ SENEDE ÖDENİYOR?

TOKİ sosyal konut evlerine dair sorular merakla sorulmaya devam ediliyor. TOKİ’nin duyurusuna göre hak sahiplerine konutlar yüzde 10 peşinatla 240 ay vade olanağı ile satılacak

BORCU BİTMEMİŞ TOKİ KİRAYA VERİLİR Mİ?

Borcu bitmeden konutlar bir başkasına devredilmez, satılmaz. Kira konusu da sıklıkla araştırılıyor. Kiraya vermesinde bir engel söz konusu değildir. Ama TOKİ sosyal konut projelerinde devir hakkı bulunmuyor.

Bakanlık duyurdu! Çocuğu olan ailelere destek geldi! Ödemeler hesaplara geçiyor! İşte detaylar!

Vefat durumunda promosyon geri alınır mı?

1 Aralıktan itibaren zorunlu olacak! Eğer aracınızda yoksa cezası cep yakacak! İşte detaylar!