Toki

TOKİ başvuru sonucunu nasıl öğrenirim? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekilişleri hala devam ediyor. Kurada ismi çıkan vatandaşlar bazı sorularına yanıt arıyor. İşte o sorular ve yanıtları…

TOKİ AYLIK ÖDEME SABİT Mİ?

Konutlar, yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları konut teslimlerini takip eden ay ile birlikte başlayacak şekilde konut satışı yapılacaktır.

İşte TOKİ sosyal konutlarına dair merak edilip sorulan diğer sorular…

TOKİ BAŞVURU SONUCUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? TOKİ’DEN EV ÇIKTIĞINI NASIL ANLARIZ?

TOKİ çekiliş sonuçları, sonuçların noter huzurunda belirlenmesinden sonra Toki.gov.tr sitesi üzerinden öğrenilebilecek. TOKİ çekiliş sonuçları için T.C Kimlik Numarası yeterli olacak. TOKİ kura çekilişleri Toplu Konut İdaresi'nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak takip edilebilir.

TOKİ EVLERİ NE KADAR ZAMANDA TESLİM EDİLİYOR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, proje çerçevesinde 2 yıl içinde 250 bin konutluk ilk etabın 2028 yılına kadar da 500 bin konutun tamamının bitirilip hak sahiplerine teslim edileceğini belirtmişti.

TOKİ KURA ÇEKİMLERİ 45 İLDE SONA ERDİ

"İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi bağlamında ilk 4 etabın kura çekimleri 7 Kasım-19 Aralık tarihleri arasında pek çok ilde noter huzurunda başarıyla gerçekleştirildi.

ÇEKİLİŞLER DEVAM EDİYOR! BEŞİNCİ ETAP KURA ÇEKİMİ BAŞLADI!

Beşinci etap TOKİ sosyal konut kura çekilişi 20 Aralık 2022 ile 13 Ocak 2023 tarihleri arasında 12 ilde 44 bin 303 konut için yapılacak. 20 Aralık 2022 tarihinden başlayarak Yozgat ve Rize'den başlayan beşinci etap TOKİ kura çekilişi 13 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek.

2023 OCAK TOKİ KURA ÇEKİMİ TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

Maaşı yetmeyenlerin imdadına PTT koştu! PTT’den tek mesajla 50 bin TL!

Milli Savunma Bakanlığı 16 bin personel alıyor! Başvuru aman kaçırmayın! İşte detaylar!