Toki

TOKİ başvuruları bitiyor! Acelen edin! TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Cumhuriyet tarihini en büyük sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ ilk evim konutlarının başvuru tarihinde sona yaklaşıldı. Peki, TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?  TOKİ’ye kaç kişi başvuru yaptı? İşte detaylar… Başvuruları 14 Eylül tarihinde başlayan, TOKİ ilk evim projelerine rekor düzeyde başvuru yapıldı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ ilk evim projesinin başvuru tarihinde sona yaklaşıldı. Başvuruları 14 Eylül tarihinde başlayan, TOKİ ilk evim projelerine rekor düzeyde başvuru yapıldı.

Rekor düzeyde başvuru gelen TOKİ ilk evim projesine başvurular e-devlet ve bankalar üzerinden gerçekleştiriliyordu.

e-Devlet üzerinden gerçekleştirilen TOKİ ilk evim başvuruları, 28 Ekim tarihinde son buldu. Peki, TOKİ’ye banka şubeleri üzerinden başvuru yapmak isteyenler için son tarih nedir? İşte detaylar…

TOKİ'nin gerçekleştirdiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak adlandırılan ilk evim konutları için rekor başvuru geldi.  E-devlet üzerinden gerçekleştirilen başvurular 28 Ekim tarihinde sona erdi.

14 Eylül tarihinde başlayan TOKİ ev ve arsa başvuruları rekor düzeyde gerçekleşti. "İlk evim' için 8 milyon kişi başvurdu arsa için ise 525 bin başvuru var.

TOKİ KONUT PROJESİNE KAÇ KİŞİ BAŞVURDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül'de açıkladığı, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinin başvuruları 14 Eylül'de başladı.

O günden bu yana projeye başvuranların sayısı 8 milyona ulaştı. 8 milyon başvurudan resmi müracaatları tamamlanan talep sayısı 5 milyona erişti.

TOKİ ARSA PROJESİNE KAÇ KİŞİ BAŞVURDU?

İlk başvuru tarihi 10 Ekim'den bu yana konut amaçlı arsa ve iş yeri için arsa başvurusu 525 bini bulurken iş yerine ise 45 bin kişi başvuru yaptı.

TOKİ E-DEVLET BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

İlk temellerinin 25 Ekim'de atıldığı “İlk Evim” projesinin e-Devlet başvurusu 28 Ekim tarihinde sona erdi. Banka şubeleri aracılığı ile başvurular ise 31 Ekim'de sona eriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 13 Eylül'de kamuoyuyla paylaştığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim İlk İş Yerim” projesi çerçevesinde 81 ilde 500 bin sosyal konut, 1 milyon konut amaçlı arsa, 50 bin iş yeri olarak vatandaşlara sunulacak.

Erdoğan tek tek açıkladı! TOGG fiyatı ne zaman belli olacak? Ön satışı ne zaman olacak?

Asgari ücret teklifini güncelledi! Bomba rakam geldi! Duyan bayram edecek!

Kritik tarihi açıkladı! Dolar 4 gün sonra resmen çakılacak!