Toki

TOKİ başvuruları ne zaman 2022? TOKİ ucuz konut başvurusu ne zaman? TOKİ başvuru şartları nelerdir?

TOKİ, başvuruları pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. TOKİ başvuruları ne zaman 2022? İşte detaylar!TOKİ başvuruları ne zaman 2022? TOKİ ucuz konut başvurusu ne zaman? TOKİ başvuru şartları nelerdir? bu sorular en çok merak edilen sorular arasında bulunuyor

TOKİ’den uygun fiyatlarla ve taksit imkanları ile konut sahibi olmak isteyenler araştırmalara başladı. TOKİ başvuruları ne zaman 2022? TOKİ ucuz konut başvurusu ne zaman? TOKİ başvuru şartları nelerdir? bu sorular en çok merak edilen sorular arasında bulunuyor.

İşte araştırılan detaylar…

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi'nde inşa edilen toplam 185 konutu açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu haber sonrası TOKİ başvuru tarihleri ve şartları nedir? İstanbul TOKİ Gaziosmanpaşa ile Beyoğlu projelerine nasıl başvuru yapılır, TOKİ evleri ne kadar, kaç TL? şeklinde soruların sayısı artmaya başladı.

Ev sahibi olma hayali kuranlar vatandaşları ilgilendiren TOKİ başvuru tarihleri ve şartları açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul’da iki ilçedeki konutları açık artırma ile satacak.

TOKİ BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI NELERDİR?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi çerçevesinde inşa edilen 110 konut, 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da; Beyoğlu Sütlüce Projesi dahilindeki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba tarihinde saat 10.30'da açık artırma yapılacak. İsteyenler yüzde 50 peşinat kalanını da 120 ay vade ve yüzde KDV ile konut sahibi olunabilecek. Başvurular da 18 Temmuz tarihinde yapılacak.

Açık artırmaya yoluyla bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Açık artırmaya başvurular, 18 Temmuz itibarıyla yapılabilecek. Ayrıca 2 ile 3 Ağustos tarihlerinde Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvuru yapılabilir.

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olması gerekmektedir. Bunun yanında  kişinin kendisi, eşi veya çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek, birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılır.

15 Temmuz’da nereler açık, nereler kapalı? 15 Temmuz’da özel sektör, kargo, banka açık mı?

KYK BORÇLARINDA SON DURUM! KYK borçları silinecek mi? KYK borçlarına düzenleme mi yapılacak 2022?

14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı?