Kim Kimdir?

TOKİ Bayburt Demiröz'ünde 59 bin 908 TL'ye!

TOKİ Bayburt Demiröz'ünde fiyatlar 59 bin 908 TL ile 70 bin 245 TL arasında değişiyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bayburt - Demirözü toplu konut uygulaması kapsamında 12 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. 
        
Bayburt - Demirözü projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Demirözü Şubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 12 Temmuz  – 30 Eylül 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanı 81 metrekare olan 2+1 12 adet konutun fiyatı, 59 bin 908 TL ile 70 bin 245 TL arasında değişiyor. Projede peşinat bedeli 4 bin TL'den, başlangıç taksidi ise 310 bin TL'den başlıyor.
www.toki.gov.tr

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınız

Detaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.