27 / 04 / 2024

TOKİ Bitlis Tatvan'da 450 konut yapacak! 

TOKİ Bitlis Tatvan'da 450 konut yapacak! 

TOKİ'nin Bitlis projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bitlis Tatvan projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bitlis Tatvan 2022 ucuz konut projesi...



Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan tarafından, dar gelirli vatandaşların dört gözle beklediği TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili tüm ayrıntılar 13 Eylül tarihinde açıklanmıştı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesi için başvurular 14 Eylül tarihinde alınmaya başlandı ve son başvuru tarihi ise Ekim'in son günü şeklinde belirtildi.

Dar gelirlilerin heyecanla beklediği ve ismi İlk Evim, İlk İş Yerim şeklinde duyurulan proje çerçevesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar inşa edilecek TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında 81 şehirde yeni ve ucuz konutlara imza atılacak.

TOKİ Bitlis Tatvan da 450 konut yapacak! 

TOKİ 250 bin konut projesi kapsamında Bitlis'in birçok ilçesinde de yeni 2+1, 3+1 evler inşa edilecek. TOKİ'nin Bitlis projelerindeki konutların detayları da resmen açıklanmış oldu. 

Peki TOKİ Bitlis Tatvan projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bitlis Tatvan 2022 ucuz konut projesi...


Geri Dön