Kim Kimdir?

TOKİ, Bitlis'e lise yaptıracak!

TOKİ, Bitlis Tatvan'a ve Merkez Devrice'ye 24 derslikli lise yaptırmak üzere ihale açtı

TOKİ, Bitlis Tatvan'a ve Merkez Devrice'ye 24 derslikli lise ve 300 kişilik pansiyon, Rahva'ya 24 derslikli lise ve 300 kişilik pansiyon inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesini yaptırmak üzere ihale açtı.

Konvansiyonel kalıp sistemi ile 3 adet 24 derslikli lise, 2 adet 300 kişilik pansiyon inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 27 Nisan 2010 tarihinde saat 14.30'da "açık ihale usulü" ile TOKİ'de yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine yerli ve yabancı tüm firmalar katılabilecek.

Bitlis Tatvan'a konvansiyonel kalıp sistemi ile 3 adet 24 derslikli lise, 2 adet 300 kişilik pansiyon inşaatı ve altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatı ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA