Genel

TOKİ bu hafta 97 kampanyanın startını veriyor!

TOKİ bu hafta, Ankara, İzmir, İstanbul, Manisa, Konya, Bursa, Mardin, şžanlıurfa, Antalya, Adana ve Trabzon'unda aralarında olduğu 47 ilde 97 yeni kampanya başlatıyor...

 1) Adana - Karaisalı

Adana Karaisalı 2.etap alt gelir grubu kapsamında stokta kalan 8 adet konut 10 Ocak - 31 Mart 2011 tarihleri arasında satışa sunuldu.  

83 metrekare ile 84 metrekare arasında değişen 8 konutun fiyatları 70 bin TL ile 62 bin TL arasında bulunuyor. Konutların başlangıç taksidi ise 305 TL.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

2) Adapazarı - Merkez

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı   - Ayçiçeği Vadisi Toplu Konut Projesi kapsamında 139 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
                                       
Adapazarı   - Ayçiçeği Vadisi Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Adapazarı şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

Fiyatları 103 bin TL ile 177 bin TL arasında değişen 139 konutun tipleri, 3+1 ve 2+1 seçenekleri ile satışta.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

3) AFYON - çAY

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyon - çay toplu konut uygulaması kapsamında 15 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Afyon - çay projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube çay şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak - 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

106 metrekare olan 3+1, 15 adet konutun fiyatları 83 bin TL ile 105 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

4) AFYON - DİNAR  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyon “ Dinar"da toplu konut uygulaması kapsamında 10 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Afyon “ Dinar projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Dinar şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak -   31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

83 metrekare olan 2+1, 11 konutun fiyatları 54 bin TL ile 71 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

5) AĞRI - PATNOS  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ağrı-Patnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında 18 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Ağrı Patnos Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Patnos şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak“31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

106 metrekare olan 3+1 18 adet konutun fiyatları 54 bin TL ile 77 bin TL arasında değişiyor.

6) AMASYA

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Amasya-Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 4 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
                                 
Amasya-Merkez Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Amasya şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 10 Ocak - 31 Mart 2011   tarihi mesai bitimine kadar ilgili bankanın şubeleri tarafından kabul edilecek.

137 metrekare 3+1 3 adet konutun fiyatları 88 bin TL. 91 metrekare 1+1 1 adet konutun fiyatı ise 63 bin TL.  

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

 
7) ANKARA - ALTINDAĞ Gültepe 1. Etap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Altındağ Gültepe Toplu Konut Uygulaması kapsamında 12 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.                      

Ankara altındağ Gültepe Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Ankara Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011   tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

121 metrekare olan 3+1, 12 adet konutun fiyatları 122 bin TL ile 149 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

8) ANKARA - ALTINDAĞ Gültepe 2. Etap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Altındağ “ Gültepe 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında, C tipi 74, B2 tipi 34 olmak üzere toplam 108 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
               
Ankara Altındağ “ Gültepe 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Ankara şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

111 metrekare olan 3+1 konut tipindeki, 74 adet konutun fiyatları 105 bin TL ile 127 bin TL arasında bulunurken 93 metrekare 3+1 34 adet konutun fiyatları 88 bin TL ile 104 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

9) ANKARA - Ayaş

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Ayaş Toplu Konut Uygulaması kapsamında 41 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  
   
Ankara Ayaş Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Ayaş şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011“ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

93 metrekare olan 2+1 24 adet konutun fiyatları 57 bin TL ile 64 bin TL arasında bulunurken, 128 metrekare 2+1 17 adet konutun fiyatları 79 bin TL ile 87 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

10) ANKARA - HAYMANA

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Haymana toplu konut uygulaması kapsamında 60 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Ankara - Haymana projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Haymana şžubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak   “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

84 metrekare olan 2+1 60 adet konutun fiyatları 54 bin TL ile 81 bin TL arasında bulunuyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

11) Ankara Kazan

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Kazan Belediye uygulaması kapsamında 51 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Ankara “ Kazan Belediye projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Kazan şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak - 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili Bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

111 metrekare olan 3+1 45 adet konutun fiyatları 91 bin TL ile 118 bin TL arasında değişirken, 74 metrekare 2+1 6 adet konutun fiyatları 63 bin TL ile 67 bin TL arasında bulunuyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

12) ANKARA Mamak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Mamak Toplu Konut Uygulaması kapsamında 71 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  
               
Ankara Mamak Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Ankara Kızılay Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01//2011 “ 31/03/2011   tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

120 metrekare olan 3+1 71 adet konutun fiyatları 122 bin TL ile 178 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

13) ANKARA - POLATLI 2. Etap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Polatlı 2.Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 104 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa sunulan konutlarla birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer bloklar da satış programına alınabilecek.
                     

Ankara Polatlı 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Ankara Polatlı şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.  

112 metrekare 3+1 62 adet konutun fiyatları 76 bin TL ile 116 bin TL arasında değişirken, 135 metrekare olan 3+1 42 adet konutun fiyatları 106 bin TL ile 142 bin TL arasında bulunuyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

14) ANKARA - Turkuaz Vadisi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması kapsamında 415 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa sunulan 415 adet konut ile birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer bloklar da satış programına alınabilecek.

Ankara Turkuaz Vadisi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž"nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili banka şubeleri tarafından kabul edilecek.

94 metrekare ile 192 metrekareye kadar alan seçenekleri sunan 415 konutun fiyatları 105 bin TL ile 328 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

15) ANTALYA - çIPLAKLI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya çıplaklı Toplu Konut Uygulaması kapsamında 172 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.                    

Antalya çıplaklı Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Antalya Yeniköy şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

146 metrekare 3+1 172 adet konutun fiyatları 108 bin TL ile 126 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

16) ANTALYA MERKEZ SÜTçÜLER

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya “ Merkez Sütçüler 1. Bölge Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Projesi kapsamında 84 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Antalya “ Merkez Sütçüler 1. Bölge Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Projesi Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Güzeloba şžubesi olacak. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

90 metrekare 2+1 84 adet konutun fiyatları 69 bin TL ile 84 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

17) ARDAHAN - MERKEZ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ardahan “ Merkez Sugöze Toplu Konut Projesi kapsamında 62 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
                     
Ardahan “ Merkez Sugöze Toplu Konut projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Ardahan Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

111 metrekare 3+1 62 adet konutun fiyatları 76 bin TL ile 92 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

18) Balıkesir-Bandırma-Kayacık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Balıkesir Bandırma “ Kayacık Toplu Konut Uygulaması kapsamında K1 Tipi 20 konut ile CK Tipi 5 adet olmak üzere toplam 25 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulmuş.

Balıkesir Bandırma “ Kayacık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Bandırma şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 10 Ocak “ 31 Mart   2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.
 
106 metrekare ile 137 metrekare alan seçenekleri bulunan 25 adet konutun fiyatları 101 bin TL ile 160 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

19) BALIKESİR - Edremit

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Balıkesir Edremit Toplu Konut Uygulaması kapsamında 49 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.    
               
Balıkesir Edremit Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Edremit şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

129 metrekare 3+1 49 adet konutun fiyatları 129 bin TL ile 153 bin TL arasında değişiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

20) BALIKESİR - Merkez 2. Etap  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Balıkesir Merkez 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 22 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.    

Balıkesir Merkez 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Balıkesir Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

120 metrekare 19 adet 3+1 konutun fiyatları 108 bin TL ile 127 bin TL arasında değişiyor. 94 metrekare 2+1 2 adet konutun fiyatları ise 80 bin TL ile 84 bin TL.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

21) BARTIN - MERKEZ
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bartın 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
                     
Bartın 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Bartın şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

22) BAYBURT - DEMİRÖZÜ  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bayburt - Demirözü Belediye projesi kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Bayburt - Demirözü projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Demirözü şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak   “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

23) BİTLİS - ADİLCEVAZ  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bitlis - Adilcevaz toplu konut uygulaması kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Bitlis -Adilcevaz projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Adilcevaz şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

24) BİTLİS -TATVAN

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bitlis “ Tatvan 2.Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 5 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.                  

Bitlis “ Tatvan 2.Etap Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Tatvan şžubesi olacak. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 12 Temmuz “ 30 Eylül 2010 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

25) Bolu Merkez Karaköy  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Merkez Karaköy 1. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 10 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  
               
Bolu Merkez Karaköy 1 .Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Bolu Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011   tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

26) Bolu Merkez Karaköy  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Merkez Karaköy 1. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 10 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  
               
Bolu Merkez Karaköy 1 .Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Bolu Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011   tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

27) BURDUR “ BUCAK  
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur - Bucak Toplu Konut Uygulaması kapsamında K6 tipi 130,88 m2 brüt kullanım alanına sahip 16 adet konut; Y tipi 119,28 m2 brüt kullanım alanına sahip 23 adet olmak üzere; toplam 39 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Burdur - Bucak Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Burdur Bucak şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011   tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

28) Bursa-Hamitler
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa “ Hamitler 1. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 104 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. Projenin satış durumu dikkate alınarak, diğer bloklar da satış dönemi içerisinde satışa açılabilecek.
                                       
Bursa “ Hamitler Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Bursa Fevziçakmak şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

29) BURSA - İNEGÖL

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa İnegöl Toplu Konut Uygulaması kapsamında 101 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. Satışa sunulan 101 adet konut ile birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer bloklar da satış programına alınabilecek.

Bursa İnegöl Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube İnegöl şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

30) Bursa-Karacabey
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa Karacabey Toplu Konut Uygulaması kapsamında 79 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
               
Bursa Karacabey Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Bursa Karacabey şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak   “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

31) Bursa “ Yenişehir 1.Etap  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa “ Yenişehir 1.Etap toplu konut uygulaması kapsamında 21 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Bursa “ Yenişehir 1.Etap projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Yenişehir şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak - 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

32) BURSA - YILDIRIM Akçağlayan

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa Yıldırım Akçağlayan Toplu Konut Uygulaması kapsamında 167 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. Satışa sunulan 167 adet konut ile birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer bloklar da satış programına alınabilecek.

Bursa Yıldırım Akçağlayan Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Yıldırım şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

33) çorum Merkez

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, çorum Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında 264 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
               
çorum Merkez Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube çorum şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

34) Denizli-Kurudere

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Denizli Kurudere 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 97 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
               

Denizli Kurudere 1.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Denizli Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

35) Denizli-Kurudere

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Denizli Kurudere 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 27 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Denizli-Kurudere 3. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Deniz-Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak   “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

36) DÜZCE -Merkez Kazukoğlu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Düzce Kazukoğlu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Düzce Kazukoğlu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Düzce şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

37) DÜZCE -Merkez Metek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Düzce Merkez Metek Toplu Konut Uygulaması kapsamında 67 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa sunulan 67 adet konut ile birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer bloklar da satış programına alınabilecek.

Düzce Merkez Metek Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Düzce şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

38) EDİRNE - İPSALA AçIK SATIşž  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne İpsala Toplu Konut Uygulaması kapsamında 26 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.    
               
Edirne İpsala Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube İpsala şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011“ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız


 
39) EDİRNE - KEşžAN BEĞENDİK AçIK SATIşž  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan-Beğendik Toplu Konut Uygulaması kapsamında 19 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  

Edirne Keşan Beğendik Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Beğendik şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

40) EDİRNE - YENİMUHACİR AçIK SATIşž  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan -Yenimuhacir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 8 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  

Edirne Keşan Yenimuhacir Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Keşan şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları,       10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

41) ERZURUM - AşžKALE  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Kandilli Toplu Konut Uygulaması kapsamında 19 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Erzurum Aşkale Kandilli Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Erzurum Aşkale şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

42) ERZURUM - AşžKALE YENİKÖY  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Yeniköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında 19 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Erzurum Aşkale Yeniköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Erzurum Aşkale şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.  

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

43) ERZURUM - NARMAN

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Narman Toplu Konut Uygulaması kapsamında 25 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  

Erzurum Narman Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Narman şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

44) ESKİşžEHİR - TEPEBAşžI  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Eskişehir-Tepebaşı-Aşağısöğütönü Toplu Konut Uygulaması kapsamında 140 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Eskişehir-Tepebaşı-Aşağısöğütönü Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Eskişehir şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak   “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurus için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

45) ESKİşžEHİR - VADİşžEHİR
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Eskişehir “ Vadişehir 1.2.3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 107 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Eskişehir “ Vadişehir 1.2.3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Eskişehir Merkez şžubesi olacak. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

46) GAZİANTEP - çIKSORUT  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Gaziantep-çıksorut Toplu Konut Uygulaması kapsamında 111 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
               
Gaziantep-çıksorut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Gaziantep şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

47) GAZİANTEP - şžAHİNBEY (SERİNEVLER PERİLİKAYA) KONUT PROJESİ  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Gaziantep şžahinbey (Serinevler Perilikaya) Toplu Konut Uygulaması kapsamında 174 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.

Konutlar 6.000 TL peşinat 240 ay vade seçeneği ile satılmakta.

48) Gaziantep - şžehitkamil  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Gaziantep şžehitkamil Toplu Konut Uygulaması kapsamında 43 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  
               
Gaziantep şehitkamil Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Değirmicem şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.  

Detaylı satış duyuru için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

49) Isparta-Atabey
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta Atabey Toplu Konut Uygulaması kapsamında 39 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  
               
Isparta Atabey Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Atabey şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.  

50) Isparta-Merkez-Aliköy

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta Merkez Aliköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında 54 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Isparta Merkez Aliköy   Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Isparta şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

51) Isparta / Senirkent
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta “ Senirkent-Büyükkabaca Tarımköy Projesi kapsamında 34 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Isparta “ Senirkent-Büyükkabaca Tarımköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Senirkent şžubesi olacak. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

52) İSTANBUL Halkalı  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İstanbul Halkalı Toplu Konut Uygulaması kapsamında 92 adet konut Açık Satış kampanyasında bulunmakta.
               
İstanbul Halkalı Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Güneşli şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

53) İSTANBUL-Kayaşehir

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca,İstanbul ili Kayaşehir Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 434 adet konut satışa sunulacak. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, T.Halk Bankası A.şž."nin   yetkili şubeleri tarafından   10 Ocak-31 Ocak   2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

54) İZMİR - Tire

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması kapsamında C1 Tipi 120,18 m2 kullanın alanına sahip 26 adet konut; K1 Tipi 106,63 m2 kullanın alanına sahip 22 adet konut; olmak üzere, toplam 48 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

İzmir Tire Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Tire şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

 
55) İZMİR - Torbalı  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir “ Torbalı Toplu Konut Projesi kapsamında 163 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
İzmir “ Torbalı Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Torbalı şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

56) Kahramanmaraş - Afşin
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Afşin Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa sunulan 1 adet konut ile birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer bloklar da satış programına alınabilecek.

Kahramanmaraş Afşin Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Afşin şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

57) Kahramanmaraş - Elbistan
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Elbistan Toplu Konut Uygulaması kapsamında 23 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
                     
Kahramanmaraş Elbistan Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Elbistan şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

58) Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Merkeze Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında 52 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kahramanmaraş Merkeze Fatih Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Kahramanmaraş şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart   2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız

59) Kahramanmaraş - Serintepe
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Serintepe Toplu Konut Uygulaması kapsamında 19 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.    
               
Kahramanmaraş Serintepe Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Serintepe şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011   tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.
 
60) KAYSERİ-Melikgazi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi 5.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında 34 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa sunulan 34 adet konut ile birlikte belirli bir satış hacmine ulaşıldığında, kalan diğer bloklar da satış programına alınabilecek.

Kayseri Melikgazi 5.Bölge Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Kayseri şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

61) Kocaeli - Bekirpaşa
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kocaeli-Bekirpaşa Toplu Konut Projesi kapsamında 37 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
                     
Kocaeli-Bekirpaşa Toplu Konut projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž"nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Kocaeli-Bekirpaşa şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

62) KOCAELİ - GÖLCÜK
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kocaeli-Gölcük Toplu Konut Uygulaması kapsamında 39 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
               
Kocaeli-Gölcük Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Gölcük şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak   “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı fiyat listesi için tıklayınızDetaylı satış duyurusu için tıklayınız

 
63) KONYA / Akşehir
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya “ Akşehir Kozağaç Toplu Konut Projesi kapsamında 56 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
           
Konya “ Akşehir Kozağaç Toplu Konut Projesi Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Akşehir şžubesi olacak. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

64) KONYA çumra  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya - çumra Toplu Konut Uygulaması kapsamında C2 tipi 12 adet konut; ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacak.

Konya - çumra Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube çumra şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

65) KONYA EMİRGAZİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Emirgazi Toplu Konut Uygulaması kapsamında 36 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.                    

Konya Emirgazi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Emirgazi şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak -   31 Mart 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

66) KONYA - Halkapınar
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Halkapınar 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 77 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  
               
Konya Halkapınar 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Bilkent şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.  

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

67) KONYA - Meram
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Meram Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 130 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.

Konya Meram Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında T. C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Konya şžubesi olacak.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

68) KONYA - Meram
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Meram 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 154 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
           
Konya Meram Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında T. C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Konya şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

69) KONYA -Seydişehir
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya “ Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında 79 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.  
               
Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Seydişehir şžubesi olacak. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

 
70) MANİSA - Akhisar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Akhisar Toplu Konut Uygulaması kapsamında 75 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
               

Manisa Akhisar Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Akhisar şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak   “ 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

71) MANİSA - Akhisar  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 128 konutluk Manisa Akhisar Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 9 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Manisa Akhisar Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Akhisar şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10   Ocak - 31 Mart 2011 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

72) MANİSA - Merkez 3. Etap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 23 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.                          

Manisa 3. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Manisa Merkez şžubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/01/2011 “ 31/03/2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

73) MANİSA - Merkez Konut Uygulamaları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Merkez 3.EtapToplu Konut Uygulaması Alt Gelir Grubu kapsamında 36 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Manisa Merkez 3.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Manisa şžubesi olacak. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak “ 31 Mart 2011   tarihleri arasında ilgili Bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Detaylı satış duyuru listesi için tıklayınızDetaylı satış fiyat listesi için tıklayınız

74) MANİSA - Turgutlu  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa-Turgutlu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 107 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satı