06 / 05 / 2024

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu'nda başvurular sona eriyor!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu'nda başvurular sona eriyor!

TOKİ'nin Bursa Gürsu Projesi kapsamında stoklarında kalan 12 adet AGG konut için başvurular yarın sona eriyor.



TOKİ'nin Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında stoklarında yer alan 12 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.


Konutlar yüzde 12 peşinat 180 ay vade veya yüzde 20 peşin 240 ay vade alternatifleri ile satışa sunuluyor. Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların başvuru ve satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Gürsu şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Konutlar “Anahtar teslimli” olarak satışa sunulacaktır. Satış bedelleri KDV hariç bedeller olup, 3065 sayılı yasa kapsamında geçerli KDV oranı üzerinden Katma Değer Vergisi tutarı konutun teslimi öncesinde peşin tahsil edilecek, ayrıca vade sonuna kadar altı aylık artış dönemlerinin başında borç bakiyesine uygulanan artış tutarı üzerinden KDV tahsil edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön