Genel

TOKİ Bursa Gürsu evleri için kura heyecanı!

TOKİ tarafından inşa ettirilen Bursa Gürsu projesi kapsamında yer alan konutlar için kuralar bugün çekiliyor. Proje kapsamında yer alan konutların kuraları 17 Aralık'ta saat 10'da çekilecek...

Bursa Gürsu Projesi kapsamında Kuralı Satış Yöntemiyle satışa sunulan 1008 konut için başvurular 09 Aralık 2011 tarihinde son buldu. TOKİ'nin inşa ettiği Bursa Gürsu projesi kapsamında C1 tipi 96 adet konut için 389 başvuru alındı ve Alt Gelir Grubu 912 adet konut için 8974 başvuru alındı.

Talepliler için C1 tipi konutlardan başlamak üzere 17 Aralık 2011 tarihinde, saat 10:00da , Atatürk Spor Salonunda kura çekilişi yapılacak; kura neticesinde hak sahipleri ve konutları belirlenecek.

Çekilen kura neticesinde hak sahibi olup konutları belirlenen katılımcılara, daha sonra TOKİ idaresi tarafından ilan edilecek program doğrultusunda satış sözleşmesi imzalatılacak.

KURA TARİHİ : 17 Aralık 2011

YERİ : Atatürk Spor Salonu

SAATİ : 10:00

Bursa - Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 912 konut 1 25 Kasım  2011 tarihleri arasında Bursa Valiliği aracılığı ile  aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI:
1. T.C. vatandaşı olması,

2. Bursa il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, (Şehit Aileleri,  Maluller (Terör Malulleri) ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların  en az  3 (üç ) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.)

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi bir gayrimenkulün olmaması, (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)  (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç)

5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 2.600 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 2.600 TL. olması gerekmektedir.)

7. Ayrıca, yukarıdaki başvuru şartlarına sahip olan;
1. Kategori olanŞehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin ,
2. Kategori olanİstiklal Savaşı Gazisi,  Kore Gazisi, Kıbrıs ve Vatani Hizmet Gazilerinin ,
3. Kategori olan En az %40 Özürlü Vatandaşlarımızın
4. Kategori olan Diğer alıcı adaylarının
Başvuruları ayrı olarak 4 kategoride kabul edilecektir.

8. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız Detaylı fiyat listesi için tıklayınız Fiyat listesi 2 için tıklayınız