Toki

TOKİ Çankırı 2023 projesiyle 150 yeni konut geliyor!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı 2023 projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki detaylara göre, TOKİ'nin yeni projesi Çankırı ili, Kurşunlu ilçesinde inşa edilecek

Türkiye'nin 81 ilindeki yeni konut projeleri için çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki detaylara göre, TOKİ'nin yeni projesi Çankırı ili, Kurşunlu ilçesinde inşa edilecek.

TOKİ Çankırı 2023 projesi ilgili olarak verilen detaylara göre, Yenimahalle Mahallesi'nde inşa edilecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı 2023 projesinde 150 konuta yer verilecek.

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu 2023 projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? Kurşunlu TOKİ 2023 projesinde ticari alanlar yer alacak mı? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Kurşunlu 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu 2023 projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? Kurşunlu TOKİ 2023 projesinde ticari alanlar yer alacak mı? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Kurşunlu 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının internet sitesindeki bilgiye göre, TOKİ Çankırı Kurşunlu 2023 projesinde 150 adet konut yer alacak. Projede ayrıca konutların dışında 2 adet kapıcı dairesi de yer alacak.

Yine verilen detaylara göre, altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Çankırı Kurşunlu Yenimahalle 2023 projesinin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:
Çankırı İli Kurşunlu İlçesi Yenimahalle 4. Etap 150 Adet Konut (+ 2KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan 150 adet konutun inşaatının ne kadar sürede tamamlanacağı henüz açıklanmadı.

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023?

TOKİ İstanbul kuralarında son dakika! TOKİ İstanbul kuraları hangi günlerde çekilecek? İşte ilçe ilçe kura takvimi 2023!

TOKİ'nin o ildeki projesi için tarih resmen belli oldu! 532 yeni konutu sakın kaçırmayın!