27 / 04 / 2024

TOKİ Çankırı İnançköy'e 384 konut yaptıracak

TOKİ Çankırı İnançköy'e 384 konut yaptıracak

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy'e toplam 384 adet konut yaptıracak



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çankırı Merkez İnançköy'e konut ve yoksul grubu sosyal tesis, İstanbul-Halkalı Bezirganbahçe'ye ise cami ve açık spor alanları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesini yaptırmak üzere ihale açtı.

İhaleler, "açık ihale usulü" ile TOKİ'de gerçekleştirilecek. Çankırı Merkez İnançköy'e toplam 384 adet konut yoksul grubu 1 adet sosyal tesis ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

Tünel kalıp sistemiyle yapılacak 384 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet sosyal tesis ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi, 9 Kasım 2009 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

İSTANBUL-HALKALI BEZİRGANBAHÇE CAMİ
TOKİ, İstanbul Halkalı Bezirganbahçe Cami ve açık spor alanları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini de ihaleye çıkardı. Yer tesliminden itibaren 360 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 3 Kasım 2009 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Sadece yerli firmaların katılabileceği ihale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle 1'er Adet cami, tribün, açık spor sahası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.

İHALE KOŞULLARI
Çankırı Merkez İnançköy'e konut ve yoksul grubu sosyal tesis, İstanbul-Halkalı Bezirganbahçe'ye ise cami ve açık spor alanları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş
için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den temin edebilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.
AA


Geri Dön