28 / 04 / 2024

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.



Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir projesi için daha inşaat çalışmaları başlıyor.

Çankırı İli, Merkez İlçesi, Aşağıpelitözü Mahallesi'nde yükselecek olan TOKİ Çankırı  TOKİ  projesinde 475 konut yer alacak.

Merakla beklenen TOKİ Çankırı projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci de başlamıştı. Maliyeti 564 milyon 451 bin 740 TL olarak açıklanan proje için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi.

Çankırı TOKİ projesi 100 bin konut projesi kapsamında yükselecek. İnşaat çalışmalarının başlayacağı projede 475 konut ve 8 dükkanlı ticaret merkezine yer verilecek.

25 blok olarak yükselecek olan TOKİ Çankırı projesindeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Çankırı TOKİ'deki binaların yüksekliği 21,50 metreden az olacak.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çankırı TOKİ projesinin inşaat alanı 62 bin 716,86 metrekare şeklinde belirtildi. Proje kapsamındaki bloklar bodrum+zemin+4kat şeklinde  tasarlandı. 

TOKİ ÇANKIRI 2024 PROJESİ NEREDE?

"ÇED gerekli değildir" kararı verilen TOKİ Çankırı projesinin kuzeybatısında Aşağıpelitözü mahallesi yer alıyor. Söz konusu projeye en yakın yerleşim birimi ile proje alanı arasında kuş uçuşu 2.5 kilometre şeklinde açıklandı.

24 AYDA TAMAMLANACAK

Çankırılı vatandaşlar tarafından merakla beklenen TOKİ Çankırı projesinin inşaat aşamasında idari ve teknik olmak üzere 80 kişi çalışacak. Projenin inşaat çalışmaları 24 ay, hafriyat çalışmaları ise 11 ayda tamamlanacak. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Bankalar faiz oranlarını peş peşe değiştirdi! Hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!


Geri Dön