Toki

TOKİ çekiliş ne zaman 2022? TOKİ kura hangi iller açıklandı?

TOKİ sosyal konut projelerinin kura çekilişleri gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ’ye başvuruda bulunanlar, kendi illerinde ne zaman kura çekilişlerin gerçekleşeceğini merakla araştırıyor.İşte sorulan soruların merak edilen yanıtları…

TOKİ’ye başvuru yapanlar, “TOKİ çekiliş ne zaman 2022? TOKİ kura hangi iller açıklandı?” şeklindeki sordukları sorularına yanıt arıyor. İşte sorulan soruların merak edilen yanıtları…

TOKİ KURA HANGİ İLLER AÇIKLANDI?

TOKİ kura çekilişlerinin hangi illerde gerçekleştiği araştırılıyor. TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekimi sürüyor. TOKİ 12 ilde kura çekimlerini noktaladı. 11 ildeki 29 bin 363 konut için TOKİ kura çekimleri de bugün başladı. 11 il için TOKİ kura takvimi yayınlandı.

Peki TOKİ kuraları hangi illerde başladı? TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? İşte TOKİ kuralarına dair merak edilen detaylar…

TOKİ KURALARI HANGİ İLLERDE BAŞLADI?

TOKİ 11 ilin kura çekimi için yeni takvimi açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır illeri için gerçekleşecek olan kura tarihlerini vatandaşlar için  paylaştı.

17 Kasım Perşembe günü kura çekimi  Kilis ve Muş ilerinde başladı. 17-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek konut kuralarının çekilişinde Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır illerinde yapılacak çekimler sonucunda toplam da 29 bin 363 konut sahiplerini bulacak.

TOKİ ARSA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ arsa başvuruları 15 Kasım’da son buldu. TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi için gözler TOKİ’den gelecek haberlere çevrildi. TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde ikici etap kura çekimi başladı. TOKİ arsa çekilişlerinin ne zaman, hangi gün başlayacağı merakla araştırılıyor.

TOKİ ARSA KURASI ÇEKİLİŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

TOKİ arsa çekilişi hak sahibi belirleme kurası tarihleri henüz açıklanmadı. TOKİ arsa çekilişleri yetkilileri denetiminde gerçekleşecek. Arsa kuraları yeri ve programı TOKİ'nin internet sayfasında duyurulacak. Bütün kuraları izlemek isteyenler ya http://toki.tv adresinden ya da YouTube hesabından canlı olarak takip edebilir.

Tapu Kadastro sözleşmeli personel alımı ne zaman? İşte Tapu Kadastro personel alımı şartları!

Kasım ayı SED yardımı neden yatmadı? Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak?

Ev satın alırken vergiyi kim öder?