Toki

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ Başkanlığı’nca Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut yapılacağını duyurdu.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Sungurlu halkına müjdeyi Twitter'dan yaptığı paylaşımla verdi.

Kaya, yaptığı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi Manastır Tepesi’nin alt tarafında bulunan 154 dönüm araziye TOKİ tarafından 360 adet konut yapılacağını bildirdi.

Kaya,"Sungurlu ilçemizin Bahçelievler Mahallesi, Manastır Tepesi’nin alt tarafında bulunan araziye TOKİ tarafından 360 adet konut yapılıyor" diye müjdeledi.

Habercim19'da yer alan habere göre, Sungurlu’ya 3. Etap TOKİ konutlarının yapılacağını ve bu konutların yüzde 70’inin 2 oda 1 salon, yüzde 30’unun ise 3 oda 1 salon olacağını ifade etti.

Ayrıca Kaya, konutların yapılması için TOKİ’de işlemlerin tamamlandığını ve Belediye Meclisi’nin imar değişikliği yapmasından sonra ihaleye çıkacağını belirtti. Kaya, konuyu yakından takip ettiğini ve Sungurlu’ya TOKİ konutlarının yapımını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

SUNGURLU’YA 360 ADET TOKİ KONUTU YAPILIYOR

Sungurlu ilçemizin Bahçelievler Mahallesi, Manastır Tepesi’nin alt tarafında bulunan araziye TOKİ tarafından 360 adet konut yapılıyor. pic.twitter.com/JgJsUFFhfA

— Av. Oğuzhan Kaya 🇹🇷 (@avoguzhankaya) March 7, 2022

 

Çorum Kuruçay TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022!

Çorum Kuruçay TOKİ kura sonucu 10 Şubat 2022 isim listesi!