29 / 04 / 2024

TOKİ Denizli Çivril Konutları'na 376 başvuru geldi!

TOKİ Denizli Çivril Konutları'na 376 başvuru geldi!

TOKİ ve Denizli Çivril Belediyesi tarafından yapılacak 312 konut için müracaatlar sona erdi. Yapılması planlanan 312 daire için 376 başvuru yapıldı.



TOKİ ve Çivril Belediyesi tarafından Karabedirler yolu üzerine yapılacak  TOKİ  konutları için müracaatların sona ermesinin ardından konuyla ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren Belediye başkam Dr. Gürcan Güven "312 daire için 376 başvuru aldık. Sayının fazla olması halkımızın bize ve projelerime güvendiğinin göstergesidir" dedi. 


Çivril'de yayın yapan gazete temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmaları ve TOKİ ile bilgi veren başkan Güven "Beklediğimiz ve hedeflediğimizden daha fazla müracaat aldık. Kura çekimi yapmadan ve müracaat eden herkesi ev sahibi yapmak için çalışmalara başladık. Belirlediğimiz 312 dairenin yanında 50 dairelik daha ilave bir proje yapılabilir" dedi. 


İKİ YIL İÇİNDE TESLİM EDİLECEK 

Müracaatların tamamlanmasından sonra çalışmalara başladıklarını belirten başkan Güven "TOKİ konut yapımı süreci normal seyrinde giderse Haziran - Temmuz ayı gibi ihaleye çıkılır ve iki yıl 

içinde daireler teslim edilir. İlk etap daire teslimleri sonrası talep gelecek olursa TOKİ ikinci ve üçüncü etap yerleşkelerin yapımına da başlayabilir" dedi. 


SADECE EV DEĞİL YENİ BİR YERLEŞİM ALANI YAPIYORUZ 

TOKİ alanında 376 dairenin yanı sıra yeni bir yaşan alanı oluşturduklarının altını çizen başkan Gürcan Güven "TOKİ sahasında sadece ev değil yeni bir  yaşam alanı oluşturuyoruz. TOKİ evlerinin olduğu bölgede, alışveriş alanları, cami, okul, spor sahaları ve sosyal tesislerde inşa edeceğiz. Bu bölge bir kasaba gibi olacak" dedi. 




30 Ağustos Gazetesi


Geri Dön