Kent Haberleri

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih resmen belli oldu! Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projeleri için düğmeye bastı. Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın...Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin yeni projesi Diyarbakır ilinde inşa edilecek

81 ilde tam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut yatırımları için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin yeni projesi Diyarbakır ilinde inşa edilecek.

İhale tarihleri resmi olarak açıklanan TOKİ Diyarbakır projeleri Kayapınar ilçesi, Çüngüş ilçesi ve Eğil ilçesinde inşa edilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Diyarbakır projelerinin ihaleleri Aralık ve Ocak ayları içerisinde yapılacak. Toplamda 853 yeni konutun inşa edileceği projeler ile Diyarbakırlı vatandaşların da konut sahibi olacağı belirtildi.

Peki TOKİ Diyarbakır projelerinde kaç konut yer alacak? Projelerin ihaleleri ne zaman yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale detayları...

 

Peki TOKİ Diyarbakır projelerinde kaç konut yer alacak? Projelerin ihaleleri ne zaman yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale detayları...

TOKİ Diyarbakır projelerinin ihaleleri 20 Aralık 2022, 30 Aralık 2022 ve 23 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

1.TOKİ Diyarbakır Kayapınar Mahallesi 2. Etap 595 konut
Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi, Kayapınar Mahallesi 2. Etap 595 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

2. Diyarbakır Çüngüş ilçesi 132 konut ve 4 dükkan 
Diyarbakır İli Çüngüş İlçesi 132 Adet Konut 4 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Aralık 2022 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

3. Diyarbakır Eğil ilçesi, Dere Mahallesi 126 konut ve ticaret merkezi
Diyarbakır İli, Eğil İlçesi, Dere Mahallesi 126 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ocak 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tam 209 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Konya projeleri için beklenen tarih geldi! 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a 6 projede tam 3 bin 456 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!