07 / 08 / 2024

TOKİ duyurdu! TOKİ 26 ilde iş yerlerini satışa çıkarıyor! 

TOKİ duyurdu! TOKİ 26 ilde iş yerlerini satışa çıkarıyor! 

TOKİ, 26 ilde iş yeri satışına başlayacağını açıkladı. Vatandaşların 40 bin TL teminat bedeli ödeyerek iş yeri sahibi olma imkanı olacak. TOKİ 60 ay vade ile yatırımcılara fırsatlar sağlıyor. TOKİ iş yerlerinin satışa çıkacağı iller hangileri?



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut satışlarının yanında iş yeri satışlarını da duyurmaya devam ediyor. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; İş yerleri kira fiyatlarına gelen zamlar sonrası vatandaş  TOKİ  iş yerleri hangi illerde?, TOKİ iş yeri satış 2024 ne zaman?

TOKİ 26 ilde açık artırma usulü ile iş yeri satışı yapacağını duyurdu. İş yerlerinin satışa çıkacağı iller ise; Afyonkarahisar, Ankara, Bursa, Edirne, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Isparta, İstanbul, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Osmaniye, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova.

TOKİ duyurdu! TOKİ 26 ilde iş yerlerini satışa çıkarıyor! 

TEMİNAT BEDELİ 40 BİN TL

İş yerleri hemen teslim veya 3, 6, 12 ay sonra teslim edilecek. Yüzde 15 peşinat ile satışa çıkan iş yerleri 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Kayseri'de satışa çıkan iş yerini 40 bin TL teminat bedeli yatırarak açık artırmaya katılabilirsiniz. Muhammel Bedeli ise 663.000,00 TL olarak belirlendiği kaydedildi. Tekirdağ'da ise 100 bin TL teminat bedeli yatırarak muhammel bedeli 1.000.000,00 TL olan iş yeri için açık artırmaya katılım sağlanabilir.

TOKİ'den o şehre 3 yeni konut projesi! Tam 838 konutluk kampanya! 

Depremzedelere TOKİ şoku! Konut hakları, 'feragat' isteğiyle tehdit altında!

TOKİ, 43 şehirde 310 adet konut ve iş yerini satıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 aya varan vade fırsatıyla! 

TOKİ'den 6 ilde 7 yeni kampanya!


Geri Dön