Toki

TOKİ duyurdu! Ucuz konut başvuru şartları nelerdir 2022? İşte İl il TOKİ konut fiyatları!

TOKİ ucuz konut başvurusunun nasıl yapıldığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen TOKİ başvurusu!Toplu Konut İdaresi (TOKİ) müjdeli haberi sonrasında başvuruda bulunmak isteyenler için konut işlemleri 18 Temmuz Pazartesi günü başladı

TOKİ sayesinde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, harıl harıl ucuz konut başvuru koşullarını araştırıyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) müjdeli haberi sonrasında başvuruda bulunmak isteyenler için konut işlemleri 18 Temmuz Pazartesi günü başladı.

İşte herkesin merak ettiği TOKİ ucuz konut başvuru şartları ve il il TOKİ konut fiyatları…

TOKİ UCUZ KONUT ÖDEME KOŞULLARI 2022!

TOKİ 2+1 ile 3+1 dairelerin olduğu konutların fiyatları 163 bin liradan başlayan fiyatlarla,  taksitler de  1.442 TL’den başlamaktadır. Kuralı satışlara başvuru yapacak vatandaşlar yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade ile konutlarına sahip olabilecekler. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası’nın şubeleri ile yapılacak.

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER 2022?

Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması gerekir. Bunların içinde, Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariçtir. Bir hane halkı adına yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları yalnızca bir adet başvuru yapması koşulu bulunmaktadır.

İL İL TOKİ KONUT FİYATLARI NELERDİR?

Altın fiyatlarında beklenmedik gelişme! Güncel fiyatlar şaşırttı! İşte detaylar!

2022 Temmuz Hyundai i20 kampanyaları! 2022 Temmuz Hyundai i20 fiyat listesi!

Kredi kartı ile harcama miktarı değişti! İşte detaylar!