Toki

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin yeni projeleri Erzurum'da hayata geçirilecek

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için de düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin yeni projeleri Erzurum'da hayata geçirilecek.

Merakla beklenen TOKİ Erzurum projeleri 3 ildede inşa edilecek. Projelerde toplam 1.770 konuta yer verilecek. 

İşte TOKİ Erzurum projeleri ihale tarihleri...

Erzurumluların merakla beklediği TOKİ Erzurum projeleri Aziziye, Yakutiye ve Aşkale'de yükselecek. Projelerin ihaleleri sırasıyla 20 Haziran, 22 Temmuz, 11 Ağustos ve 12 Ağustos tarihinde yapılacak.

İşte TOKİ'nin resmi internet sitesindeki o ihale ilanları...

Aziziye ilçesi 738 konut
Erzurum İli Aziziye İlçesi Yeşil Mahallesi 738 Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran tarihinde yapılacak.

Yakutiye ilçesi 386 konut
Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi (E-İhale) ihalesi 22 Temmuz tarihinde yapılacak.

Yakutiye ilçesi 158 konut
Erzurum İli Aşkale İlçesi 2.Etap 158 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Ağustos tarihinde yapılacak.

Yakutiye ilçesi 488 konut
Erzurum İli Yakutiye İlçesi Soğukçermik Mahallesi 488 Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

TOKİ bayram müjdesini verdi! TOKİ’den daire nasıl alınır?

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri belli oldu! 2 bin 400 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı!