Toki

TOKİ Erzurum projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 488 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Erzurum projesinin ihale tarihini duyurdu. Peki TOKİ'nin Erzurum projesi hangi ilçede yükselecek? Proje ne zaman ihaleye çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtlaYeni yatırımlarıyla birlikte 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merakla beklenen Erzurum projesini Yakutiye ilçesinde inşa edecek

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Erzurum projesinin ihale tarihini de resmen duyurdu.

Yeni yatırımlarıyla birlikte 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merakla beklenen Erzurum projesini Yakutiye ilçesinde inşa edecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, merakla beklenen Erzurum Yakutiye projesinde toplam 488 adet konut yer alıyor.

Yine açıklanan resmi bilgilere göre, konutların yanı sıra 6 adet dükkanın da bulunduğu Erzurum Yakutiye Soğukçermik projesinde altyapı ve çevre düzenleme işi de mevcut.

Yine TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, merakla beklenen TOKİ Erzurum Yakutiye Soğukçermik projesinin ihale tarihi de resmen açıklandı.

Erzurumluların konut sahibi olacağı TOKİ Erzurum Yakutiye Soğukçermik projesinin ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Yakutiye Soğukçermik TOKİ projesinin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:  
Erzurum İli Yakutiye İlçesi Soğukçermik Mahallesi 488 Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin Kurban Bayramı müjdesi belli oldu! Kıyıda köşede 38 bin liranız varsa siz de 2+1  konut sahibi olabilirsiniz!

TOKİ 1 Eylül'de düğmeye basıyor! Milyonlarca dar gelirliye son dakika müjdesi! Bu illere tam 4.800 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul'da 185 konutu açık artırmayla satacak! Yüzde 50 peşinatla ödeme tarihi belli oldu

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!