Toki

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vade ile birlikte sahip olunabilecek

TOKİ EVLERİ KAÇ PARA 2022?

TOKİ evleri 2+1 ve 3+1 olmak üzere inşa edilecek. 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vade ile birlikte sahip olunabilecek. 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi ise 3 bin 187 liradan başlayan taksitler ile 240 ay vadeyle yapılabilecek. Bu bilgilere ek olarak toplam bedelin yüzde 10'u peşin olarak ödeneceği belirlendi.

İşte merak edilen diğer detaylar…

TOKİ EVLERİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

TOKİ başvurusu yapan kişiler, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı aranıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinin temel atma töreninde bir konuşma yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hazırlıklar bitince, bu temelleri kısa bir sürede 81 ilin ve ilçelerinin tamamına yayılacağını dile getirerek "Türkiye ekonomisi proje kapsamında yapılacak 900 milyar liralık yeni yatırımla 2 triyon liralık ivme kazanacaktır. İnşallah söz verdiğimiz şekilde 2 yıl içinde 250 bin konutluk ilk etabı, 2028 yılına kadar da 500 bin konutu bitirip hak sahiplerine teslim edeceğiz. " diye konuştu.

TOKİ BAŞVURU SON GÜN NE ZAMAN 2022?

TOKİ sosyal konut başvurularının başlaması ile birlikte, ucuz konut olanağından yararlanmak isteyen pek çok kişi başvuruların nasıl yapılacağını bilmek istiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından sosyal konut başvuru detayları açıklığa kavuşmuştu.

Buna göre; Proje ilinde bulunan Ziraat Bankası ve Halk Bankası yetkili şubeleri ve e-Devlet aracılığı ile yapılacak başvurular, 14 Eylül ile 31 Ekim arasında kabul edilecek. E-Devlet başvuruları ise 28 Ekim'de son bulacaktır.

TOKİ SOSYAL KONUT KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

 TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Türkiye tarihinin en kapsamlı konut projesi ile ilgili bilgiler verdi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, bu büyük konut projesinde kura çekimlerinin 31 Ekim itibarı ile başvurular biter bitmez ilk hafta gerçekleşeceğini belirtti. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kura çekimi sonrası başvuru bedellerinin de iade edileceğini söyledi. Buna göre; TOKİ sosyal konut kura çekimi Kasım ayının ilk haftasında gerçekleşecek.

Emekli ve işsiz vatandaşlar ödemeyecek! Kasım ayının sonuna kadar süresi var!

Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak?

Benzin ve motorine fiyatları şok edecek! İşte 1 Kasım Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!