27 / 04 / 2024

TOKİ fotoğraf yarışmasında son katılım 23 Kasım oldu!

TOKİ fotoğraf yarışmasında son katılım 23 Kasım oldu!

TOKİ tarafından düzenlenen "Toplu Konut ve İnsan" konulu ulusal fotoğraf yarışmasında, son katılım tarihi 23 Kasım 2010 tarihine kadar uzatıldı



TOKİ´den yapılan açıklamaya göre,  TOKİ  daha önce yaptığı duyurularda fotoğraf yarışmasının şartnamesinde yarışmaya son katılım tarihini 27 Eylül 2010 olarak belirlemişti.

Ancak, bazı kişi ve kurumlar tarafından (özellikle üniversitelerden), TOKİ´ye ulaşan bilgiler neticesinde, yarışma takviminin yaz dönemine denk gelmesi sonucu, konuyla ilgilenilmek istenmesine karşın, yeterince zaman ayrılmadığı gerekçesiyle, gelen yoğun talep üzerine yarışma takvimi yeniden düzenlendi.

Buna göre yarışmaya son katılma tarihi 23 Kasım, jüri toplantısı 28 Kasım, sonuç bildirimi ise 1 Aralık 2010 olarak belirlendi. Çalışmalar, 13 ve 19 Aralık 2010 tarihlerinde  Ankara  ve İstanbul´da sergilenecek.

"Toplu Konut ve İnsan" konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması, ülke genelinde gerçekleştirilen yaşam çevrelerinde farkındalığı artırmak, sektördeki kurumsal imajı güçlendirmek ve hedef kitlelere değer sunarak, rekabet üstü olmanın yolunu açmak üzere, konut uygulamalarının insan faktörü düşünülerek fotoğraflanmasını sağlanmak ve bu alanda ilgisi olanları teşvik etmek ve kurumsal olarak desteklenmek amacıyla düzenlenmişti.
AA


Geri Dön