Toki

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!Ev alma hayali kuran vatandaşlar bu haber sonrası, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce’de inşa edilen konutların satışına dair detaylı bilgiler edinmek istiyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi'ne göre yapılan yaklaşık 185 konutu açık artırma ile satışa sunacak. Ev alma hayali kuran vatandaşlar bu haber sonrası, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce’de inşa edilen konutların satışına dair detaylı bilgiler edinmek istiyor.

İşte TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl başvuruları ne zaman başlayacak ve ihale hangi ayda açılacak soruların detaylı yanıtları…

TOKİ GAZİOSMANPAŞA BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu "açık artırma" yöntemiyle satışa çıkaracak. İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi adı altında inşa edilen konutlar için başvurular 18 Temmuz tarihinde yapılmaya başlanacak.

TOKİ tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi kapsamında yapılan 110 konut için 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da başvurular yapılacak. Toplam 185 konut için TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda toplanılarak yapılacak olan açık artırmada, "www.emlakmuzayede.com.tr" internet sitesi üzerinden de canlı yayın ile teklif sunulup, alınabilecek. Alıcılar konutlara, yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade ile sahip olabilecekler. Satış sonrasında ise alıcılara Gaziosmanpaşa konutları hemen teslim edilecek. Bu merak edilen başvurular 18 Temmuz'da başlayacak.

Açık artırmaya dair bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ tarafından işlemler yürütülecek. Açık artırmaya başvurular, 18 Temmuz itibarıyla yapılabilecek. Ayrıca 2 ile 3 Ağustos tarihinde de Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvurular yapılabilecek. Satışla ilgili detaylı bilgilere, "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek. Öte yandan, Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da açık artırma yapılacak, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi konutları ise 12 ay içinde ev sahiplerine teslim edilecek.

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 11 Temmuz Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 11 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!