Toki

TOKİ güncel kura tarihleri peş peşe açıklandı! 2+1 ve 3+1 ev kuraları 2023 Ocak ayında kaldığı yerden devam edecek!

TOKİ güncel kura tarihleri peş peşe açıklandı. 2+1 ve 3+1 ev kuraları 2023'te kaldığı yerden devam edecek. İşte güncel kura çekilişleri ve tüm detayları...250 bin sosyal konut projesi kapsamında 81 şehirde yapılacak olan konutların kura çekilişleri devam ediyor

TOKİ kura çekilişleri tam gaz devam ediyor. 250 bin sosyal konut projesi kapsamında 81 şehirde yapılacak olan konutların kura çekilişleri devam ediyor. TOKİ kura güncel takvimini haftalık olarak açıklamaya devam ediyor. 

2022 Aralık ayı ve 2023 Ocak ayı kura takvimi belli olurken kura çekilecek iller arasında Ankara, Hatay, Osmaniye,  Nevşehir, Kahramanmaraş, Adana illeri bulunuyor. 

TOKİ güncel kura tarihleri peş peşe açıklandı. 2+1 ve 3+1 ev kuraları 2023'te kaldığı yerden devam edecek. İşte güncel kura çekilişleri ve tüm detayları...

Milliyet'te yer alan detaylara göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin TOKİ kura çekiliş tarihleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. 250 bin sosyal konut projesi kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde yapılan 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutların kuraları çekilmeye devam ediyor. 

TOKİ kura çekiliş takvimi haftalık olarak kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. En çok merak edilen iller arasında Ankara, İstanbul ve İzmir'deki kura tarihleri merak konusu olurken Ankara kura çekiliş tarihi açıklandı. 
TOKİ güncel kura tarihleri peş peşe açıklandı. 2+1 ve 3+1 ev kuraları 2023'te kaldığı yerden devam edecek. İşte güncel kura çekilişleri ve tüm detayları...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ DEVAM EDİYOR! 

250 bin sosyal konut projesinde başvuruların tamamlanmasından sonra kura 7 Kasım tarihinde Şırnak ilinde çekilmeye başlandı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu illeriyle gerçekleştirilen kura çekimi noter huzurunda ve canlı yayınlar ile yapılıyor. TOKİ kura takvimi haftalık olarak açıklanırken sıra İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan illere geldi.

2023 TOKİ KURA TAKVİMİ 

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ 500 TL İADESİ NEREDEN VE NASIL ALINIR? 

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında kura çekimleri illerde devam ediyor. 8 milyona yakın vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ sosyal konut projesi kapsamında Kura çekilişleri tamamlanan illerde hak sahibi olamayan vatandaşlar 500 lira başvuru ücretinin ne zaman iade edileceğini merak ediyordu. O sorunun cevabı belli oldu. TOKİ başvuru ücreti kura çekiliş tarihinden itibaren beş iş günü sonunda hak sahibi olamayan vatandaşlara iade edilecek. Vatandaşlar başvuru iade ücretlerini Halkbank ya da Ziraat Bankası yetkili şubeleri ve ATM'leri üzerinden alabilecek.

Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market'te 10 kg Alo deterjan 139 TL, Arko nem 11 TL, salpak 7 TL! ŞOK aktüel kataloğu 28 Aralık 2022 fiyat listesi