Toki

TOKİ gurbetçi projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den ucuz konut bekleyen gurbetçiler dikkat!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen gurbetçi projesinin tarihi belli oldu. İşte o son dakika gelişmeleri...jpg" />Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen gurbetçi projesinin ihale tarihini açıkladı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen gurbetçi projesinin ihale tarihini açıkladı.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı gurbetçi projesini İstanbul Sancaktepe'de inşa edecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, merakla beklenen TOKİ Gurbetçi projesinde 420 adet konut yer alacak. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Gurbetçi projesi için başvurular 21 Mart-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılmıştı.

TOKİ GURBETÇİ PROJESİNDE FİYATLAR NE KADAR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, 2 oda 1 salon konutların fiyatı 1 milyon 430 bin TL, 3 oda 1 salon konutların fiyatı ise 1 milyon 680 bin TL olarak belirlendi. 

Söz konusu projeden yüzde 30 peşinatla ve 8 bin 342 lira taksitle konut sahibi olunabilirken, 120 aya varan vade sağlanan 3+1 konutlar için ise 9 bin 800 lira taksit ve yüzde 30 peşinatla ev sahibi olunabilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ gurbetçi projesi Sancaktepe ilçesi Sarıgazi Mahallesi'nde hayata geçirilecek.  Projede 420 adet konutun yanı sıra 18 adet dükkana da yer verilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:  
İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Sarıgazi Mahallesi 420 Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin Kurban Bayramı müjdesi belli oldu! Kıyıda köşede 38 bin liranız varsa siz de 2+1  konut sahibi olabilirsiniz!

TOKİ 1 Eylül'de düğmeye basıyor! Milyonlarca dar gelirliye son dakika müjdesi! Bu illere tam 4.800 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul'da 185 konutu açık artırmayla satacak! Yüzde 50 peşinatla ödeme tarihi belli oldu

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!