Toki

TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi?

TOKİ İlk Evim arsa başvuruları başladı. Arsa almayı düşünen kişiler, TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi? şeklindeki sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar!Bu satışlardan yararlanmak için belli başlı kriterlerin yerine getirilmesi isteniyor

TOKİ İlk Evim kapsamında arsa satışları başladı. Bu satışlardan yararlanmak için belli başlı kriterlerin yerine getirilmesi isteniyor. İşte TOKİ İlk Evim arsa başvuru şartları ve detayları…

TOKİ İLK EVİM ARSA KİMLER BAŞVURABİLİR?

TOKİ İlk Evim arsa başvurularına dair detaylar merak edilmektedir. 'İlk Evim Arsa' başvuruları 10 Ekim ile 7 Kasım 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerinden yapılacak.

TOKİ 1 MİLYON ARSA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TOKİ İLK EVİME BAŞVURAN ARSAYA BAŞVURABİLİR Mİ?

Kendilerine arsa tahsis edilenlerin ödemiş oldukları başvuru bedeli peşinat bedeline dahil edilecektir. İlk Evim Projesi bağlamında konut başvurusunda bulunan vatandaşlar, İlk Evim Arsa projesine de başvuruda bulunabilirler.

İLK EVİM ARSA HANGİ İLLERDE?

İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası ile konut başvuruları 14 Eylül tarihinde başladı ve bugün de 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvuru alındı. 1 milyon altyapılı arsa ve ilk etapta verilecek 28 ildeki 10 bin iş yeri için başvurular internet üzerinden ve bankalardan gerçekleştiriliyor.

TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede? İlk evim arsa hangi illerde?

Evde bakım maaşı hangi hallerde kesilir?

Altın fiyatları yere çakıldı! İslam Memiş’ten görülmemiş altın yorumu geldi!