30 / 06 / 2024

TOKİ İlk Evim müstakil arsa ada parsel sorgulama detayları 2024! 

TOKİ İlk Evim müstakil arsa ada parsel sorgulama detayları 2024! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzleri güldüren İlk Evim Arsa kampanyasında hak sahibi olanlar TOKİ müstakil arsa ada parsel sorgulama detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte TOKİ ada parsel sorgulama detayları...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzleri güldüren İlk Evim Arsa kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Paylaşılan bilgilere göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İlk Evim Arsa projesi kapsamında tam tamına 694 ilçede talep topladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre Çankırı, Ankara, Van ve  Kütahya'da yaklaşık olarak 5 bin hak sahibi ile banka sözleşme süreçleri tamamlandı.

TOKİ İlk Evim müstakil arsa ada parsel sorgulama detayları 2024! 

TOKİ İLK EVİM ARSA ADA PARSEL SORGULAMA DETAYLARI 2024


Verilen bilgilere göre Edirne, Adana, Balıkesir, Aksaray, Çankırı, Ankara, Elazığ, Bursa, Eskişehir, Gümüşhane, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kırklareli, Kastamonu, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Niğde, Malatya, Van, Osmaniye, Trabzon'da yaklaşık olarak 20 bin hak sahibi için Plan Onay ve Parselasyon işlemleri sürüyor.

Pek çok kişi müstakil arsaların kura çekimi tarihleri ile ilgili detayları merak ederken, kuraların da yakın bir zamanda çekileceği ve sözleşme imza sürecinin başlayacağı kaydedildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzleri güldüren İlk Evim Arsa projesindeki alanlarda planlama ve parselasyonun tamamlanma tarihi önceden net bir şekilde belirlenememekle beraber tamamlandıkça arsa belirleme kuraları çekilerek, banka sözleşmeleri imzalanacak.

Aktarılan bilgilere göre İlk Evim Arsa projesinde hak sahipleri tapu kayıtlarına, onaylı imar planlarına, tapu tahsis belgelerine ve taslak imar planlarına E-Devlet kapısı üzerinden ulaşabilecek.

TOKİ İlk Evim müstakil arsa ada parsel sorgulama detayları 2024! 

Peki  TOKİ  İlk Evim Müstakil Arsa Ada Parsel nasıl sorgulanır, TOKİ İlk Evim 2024 arsa sorgulama detayları Edevlet'ten nasıl yapılır? İşte Edevlet TOKİ İlk Evim sorgulama....


TOKİ ilk evim arsa ada parsel sorgulama ekranı için  tıklayın

Türkiye'nin 81 şehrindeki toplamda 1 milyon konut amaçlı arsaların yüzde 40’lık kısmının şehir merkezlerinde, yüzde 60’lık kısmının da ilçelerde olacağı belirtilmişti.
 

GYO'lara yatırım yapmak mantıklı mı? 

Uzmanından elinde avucunda dolar olanlara uyarı: Dolardan yatırım aracı olmaz!

İlker Ayrık Beykoz'da 17 dönümlük arazi üzerine çiftlik kurdu!


Geri Dön