Toki

TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman? TOKİ indirim kampanyası şartları nelerdir?

TOKİ indirim kampanyası gündemde yer alıyor. Vatandaşlar TOKİ indirim kampanyasına dair detayları bilmek istiyor. İşte o detaylar!Bakan Kurum, TOKİ indirim kampanyasının olacağını söyledi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den aldığı evin borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenlere büyük bir haber verdi.

Bakan Kurum, TOKİ indirim kampanyasının olacağını söyledi. Bu haber sonrası pek çok kişi TOKİ indirim kampanyası nedir, TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman şeklinde sorular sormaya başladı.

İşte o merak edilen soruların yanıtları ve dahası…

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2022 NE ZAMAN?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den aldığı evin borcunu erken ödeyerek tapusunu bir an önce almak isteyenler için indirim kampanyasının bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını duyurulacağını bildirdi.

TOKİ'den aldığı evin borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için indirim kampanya yolda. Kampanyanın ayrıntılarını yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

Açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından sosyal medyadan yapıldı.  Bakan Kurum, ''Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjdemiz var'' dedi ve ayrıntılarını bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağını ifade etti.  

BAKAN KURUM: 'İNDİRİM KAMPANYAMIZ HAZIR

Bakan Kurum sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjde vererek, “Borcunu erken ödeyip evinin tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız bulunmaktadır böyle bir kampanyamız hazırlanmıştır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimiz için, milletimizin yararı için ne varsa yapacağız.”

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NASIL YATIRILIR 2022?

TOKİ başvuru ücreti IBAN yolu ile ya da belirtilen ATM'lerden yatırılabiliyor. TOKİ sosyal konut başvuru ücreti, kura kişiye çıkmazsa geri alınabiliyor.

TOKİ 2022 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ başvuruları 31 Ekim tarihine kadar alınacak. Başvurular alındıktan sonra kura çekimi yapılacak. Kura tarihi henüz netlik kazanmadı.

TOKİ 2022 kura çekilişi tarihi! TOKİ sosyal konut sonuçları ne zaman açıklanacak?

Altın fiyatlarında devrim! Fed faiz kararı altını vurdu! İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!