26 / 06 / 2024

TOKİ İstanbul arsa belirleme kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'den açıklama geldi!

TOKİ İstanbul arsa belirleme kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'den açıklama geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul müstakil arsa kura çekimi sonuçları 2023 yılında açıklanmıştı. Peki TOKİ İstanbul arsa belirleme kuraları ne zaman çekilecek? 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul müstakil arsa kura çekimi sonuçları belli olmuş ve ilk evim arsa projesinde müşterek ve müstakil arsaların hak sahipleri de belirlenmişti. Şimdi gözler müstakil ve müşterek arsa yerlerinin belirleneceği kura çekilişine çevrildi. Peki  TOKİ  İstanbul arsa yerleri ne zaman belli olacak? TOKİ İstanbul arsa belirleme kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ İstanbul arsa belirleme kura takvimi belli oldu mu? TOKİ den açıklama geldi!

81 şehirde hayata geçirilen TOKİ arsa kampanyasında vatandaş sabırsızlıkla arsalarını teslim almayı bekliyor. Sürecin devam ettiği arsalarla alakalı olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na da hemen hemen her gün pek çok soru geliyor.

Resmi X hesabı üzerinden açıklama yapan TOKİ, arsaların imza süreçlerinin devam ettiğini açıkladı.
Projenin imar planı çalışmaları devam etmekte olup süreç tamamlandığında "Arsa Belirleme Kura Takvimi" web sitemizden yayımlanacak ve kura tarihleri için SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Sonrasında sözleşme aşamasına geçilecek ve gerekli bilgilendirmeler TOKİ’nin resmi internet sitesi ( http://toki.gov.tr ) yayımlanacak olup konuyla ilgili gerekli açıklama da buradan yapılacaktır. Ayrıca, ada/parsel/bölge bilgileri belirlenen vatandaşlarımız e-Devlet üzerinden sorgulama gerçekleştirebilecektir. 

TOKİ ayrıca açıklamasında vatandaşların müstakil arsa ile alakalı duyuru ve ilanları takip etmesi ve mağduriyet yaşamamaları adına iletişim bilgilerini güncel tutmaları tavsiyesinde de bulundu.

 

A101 30 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe TV'den, Bisiklete birçok üründe indirim var!

Pucca'nın ev sahibine zararı 500 bin TL! Mağdur ev sahibi tek tek anlattı!

Faruk Akbal: Erişilebilir konut için önemli bir adım, PGYF Fonu kurabiliriz


Geri Dön