Toki

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. TOKİ’ye başvuru yapan İstanbullular, kura çekilişlerine dair detayları öğrenmek istiyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar!16 Mart’ta Tuzla’da başlayan çekişiler İstanbul Çatalca, Silivri, Başakşehir, Arnavutköy ve Esenler olarak devam edecek

TOKİ İstanbul kura çekilişleri son sürat devam ediyor. 16 Mart’ta Tuzla’da başlayan çekişiler İstanbul Çatalca, Silivri, Başakşehir, Arnavutköy ve Esenler olarak devam edecek. TOKİ İstanbul kura çekimi canlı yayında noter huzurunda yapılacak. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Arnavutköy kura çekilişi ne zaman?

İşte ayrıntılar…

Merakla beklenen TOKİ İstanbul çekiliş takvimi 2023 geçtiğimiz günlerde yayımlandı. İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında İstanbul’da yaklaşık olarak 50 bin konut inşa edilecek. Ev sahibi olmak isteyenler heyecanlı bekleyişlerine devam ediyor. TOKİ İstanbul çekilişleri, 16 Mart tarihinde Tuzla için başlayan çekilişler 19 Nisan tarihine kadar da sürecek.

Çekilişler, TOKİ YouTube hesabı üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek buradan canlı izlemek isteyenler kolaylıkla izleyebilir. Aynı zamanda çekilişler e-Devlet üzerinden sorgulama işlemi de gerçekleştirebilir. Peki, TOKİ İstanbul Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri, Arnavutköy çekilişleri başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte TOKİ İstanbul kura takvimi 2023 detayları…

TOKİ İSTANBUL ÇATALCA, SİLİVRİ, ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER ÇEKİLİŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

TOKİ konut çekilişlerinde sıra İstanbul’da. Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden biri olan İstanbul’da toplamda 50 bin konut inşa edilerek sahiplerine teslim edilecek.

İşte İstanbul’da yapılacak olan konutların çekiliş tarihlerine dair ayrıntılar;

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ kurasında hak sahibi olamayan kişilerin başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında geri verilecek. Başvuru iptal edilenler ise kurayı beklemeden başvuru bedelini alabilecekler. Kurada hak sahibi olamayanlar vatandaşlar, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilirler.