Kent Haberleri

TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

Merakla beklenen tarihler resmen belli oldu. TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!  TOKİ kura çekilişlerine, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ara verilmiş, yeni kura çekilişleri ise 8 Mart günü başlamıştı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim projesi kapsamında, İstanbul'daki 50 bin konutun kura tarihleri heyecanla bekleniyordu. 

TOKİ kura çekilişlerine, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ara verilmiş, yeni kura çekilişleri ise 8 Mart günü başlamıştı. 

 

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında da 50 bin adet konut inşa edilecek. TOKİ İstanbul projesi için başvuru yapan vatandaşlar merakla kura tarihlerini bekliyordu. TOKİ İstanbul kura tarihleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

TOKİ Mart 2023 kura takvimi resmen güncellendi. Merakla beklenen TOKİ İstanbul kura tarihlerine ilişkin açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan geldi. 

TOKİ İstanbul Tuzla, Çatalca, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Silivri kura tarihleri peş peşe açıklandı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi İlk Evim kapsamında, İstanbul kuraları 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında çekilecek. 

TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

TOKİ İSTANBUL KURA TAKVİMİ MART 2023

İstanbul’da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun kura çekimlerine Tuzla ilçesinden başlanacak. Tuzla projesi için kura çekimleri 16-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Böyle 20 bin 920 hak sahibi konutlarına kavuşacak. 

Çatalca'daki 540 ve Selimpaşa'daki 200 hak sahibi için 30 Mart’ta noter huzurunda kuralar çekilecek. 

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerindeki 28 bin 340 hak sahibi için de kura çekinleri 1- 19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşanmış ve başvuru kabul isim listeleri de peş peşe açıklanmıştı. TOKİ İstanbul için bekleyen binlerce vatandaşın heyecanı kura tarihlerinin açıklanmasının ardından katlandı. 

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...