Kent Haberleri

TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın!

Deprem sebebiyle ara verilen TOKİ İlk Evim kapsamında, kura çekilişlerine 8 Mart günü yeniden başlandı. TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim kapsamında, kura çekilişlerine 8 Mart günü yeniden başlandı

TOKİ kura çekilişlerine, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ara verilmişti. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim kapsamında, kura çekilişlerine 8 Mart günü yeniden başlandı. 

TOKİ sosyal konut başvuruları 2022'de alınmıştı. Başvuru yapan vatandaşlar heyecanla kura çekilişlerini bekliyor.

Bu kapsamda TOKİ İstanbul kura takvimi da sık sık merak konusu oluyor. Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı ve başvuru kabul listeleri peş peşe açıklandı. 

TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın!

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yeniden start verilen TOKİ İlk Evim kuralarında gözler İstanbul'a çevrildi. 

Başvuru yapan binlerce vatandaş sık sık 'TOKİ İstanbul Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri çekilişi 2023 ne zaman yapılacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor.

TOKİ İSTANBUL KURA TARİHİ AÇIKLANDI MI? TOKİ İSTANBUL KURA NE ZAMAN 2023?

TOKİ tarafından başvuruları 2022 yılında alınan İlk Evim projesinde kura heyecanı, depremlerin ardından yeniden başlarken; İstanbul TOKİ kura tarihi de merak ediliyor. 

TOKİ “İlk Evim İlk İş Yerim” projesi çerçevesinde megakent İstanbul'da toplamda 50 bin konut inşa edilecek. 
İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy-Başakşehir-Esenler 28.340 konut, İstanbul Çatalca İlçesi 540 konut, İstanbul Silivri İlçesi Selimpaşa 200 konut ve İstanbul Tuzla İlçesi 20.920 konut hak sahiplerine kavuşacak. 

TOKİ tarafından İstanbul Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçelerinde yapılacak 50 bin konut için kura çekiliş tarihi henüz belli olmadı. 

TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın!

TOKİ 3+1 VE 2+1 DAİRE FİYATLARI KAÇ TL 2023?

2 trilyon TL'den fazla ekonomik hareketlilik yaratarak, hem konut hem de kira fiyatlarını düşürmesi planlanan TOKİ İlk Evim projesinde, 2+1'lerin başlangıç fiyatları 608 bin lira, 3+1'lerin başlangıç fiyatı 850 bin lira olarak belirlendi.

TOKİ MART 2023 KURA TAKVİMİ 

TOKİ, İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da yapılacak kura çekilişleri için tarihler peş peşe açıklandı. 

8-14 Mart: İzmir 12.400 adet konut

8-9 Mart: Afyonkarahisar 3.169 adet konut

11 Mart: Edirne 1.363 adet konut

12 Mart: Kırklareli 1.189 adet konut

13-14 Mart: Tekirdağ: 3.098 adet konut

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Akaryakıtta son dakika! Benzin, motorin, LPG'ye indirim geliyor mu? BP, Opet, PO 13 Mart 2023 fiyat listesi

Ete gelen zamlar hem üreticiyi hem de tüketiciyi zorluyor! Et Üreticileri Başkanı’ndan çok tartışılacak açıklama!