Kent Haberleri

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! Tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor. Tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın! İşte TOKİ İstanbul kura takvimi 2023...Merakla beklenen TOKİ kuraları 8 Mart 2023 tarihi itibarıyla yeniden çekilmeye başlandı

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra, TOKİ kura çekilişlerine 6 Şubat 2023 tarihinde ara verilmişti. Merakla beklenen TOKİ kuraları 8 Mart 2023 tarihi itibarıyla yeniden çekilmeye başlandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül 2022 tarihinde açıkladığı ve ilk kura çekilişi 7 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ projelerinin kura çekimleri İstanbul ile sona erecek. 

TOKİ İstanbul projeleri için son kura tarihi 19 Nisan 2023 olarak belirlendi.  

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor. Tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın! İşte TOKİ İstanbul kura takvimi 2023...

Binlerce kişi TOKİ kura sonuçları sorgulama detaylarını araştırıyor. Tuzla ile başlayan TOKİ İstanbul kuraları Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ile sürecek. TOKİ kuraları canlı şekilde Youtube üzerinden izlenebiliyor.

TOKİ İstanbul Tuzla kuraları için bugün son gün olarak belirlendi. Tuzla kuralarının sona ermesiyle birlikte 30 Mart tarihinde Çatalca için kura çekilişleri başlayacak. Peki, TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor. Tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın! İşte TOKİ İstanbul kura takvimi 2023...

TOKİ İSTANBUL GÜNCEL KURA TAKVİMİ 2023

16 Mart - 29 Mart 2023 Tuzla 20 bin 920 konut
30 Mart 2023 Çatalca 540 konut
30 Mart 2023 Silivri(Selimpaşa) 200 konut
1 Nisan-19 Nisan 2023 Arnavutköy, Başakşehir, Esenler 28 bin 340 konut

TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLAR NASIL SORGULANIR? 

TOKİ kura çekimi Youtube TOKİ resmi sayfası üzerinden canlı olarak takip ediliyor. TOKİ kura sonuçları ise T.C. kimlik numarası ile sorgulanıyor

Yine verilen detaylara göre, TOKİ İstanbul Tuzla için kura çekimi Tuzla Belediyesi'nde; Çatalca kurası Silivri Alibey Spor Salonu'nda; Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçeleri kura çekimi ise Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda yapılacak.

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ kura çekimini TOKİ Youtube sayfası üzerinden de canlı olarak takip edebilirsiniz. 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim 2023 projesi için başvuru yapan vatandaşlar T.C kimlik numaralarıyla, TOKİ'nin resmi sitesi olan http://a.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ aracılığıyla ya da e-Devlet üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabiliyor. 

TOKİ Bolu projesi geliyor! 234 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Kırıkkale projesiyle 300 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!