Kent Haberleri

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuralarında son dakika! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura takvimi resmen tek tek açıklandı!

TOKİ İstanbul 2023 kura takviminde son dakika! Merakla beklenen Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihleri resmen tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detaylarına bakın...Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçeleri için kura heyecanı başladı

Binlerce İstanbullu tarafından merakla beklenen TOKİ Tuzla kura çekilişinin 29 Mart 2023 tarihinde tamamlanmasıyla birlikte şimdi de yeni ilçeler için nefesler tutuldu.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçeleri için kura heyecanı başladı. 

TOKİ İstanbul 2023 kura takviminde son dakika! Merakla beklenen Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihleri resmen tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detaylarına bakın...
 

Sabah'ta yer alan habere göre, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi olarak başlatılan TOKİ projelerindeki son dakika takvimi projelere başvuru yapanlar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor.

Peki TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Başakşehir kura sonuçları ne zaman belli olacak? İşte son dakika detayları...

TOKİ İSTANBUL KURA 2023 KURA TAKVİMİNDE SON DAKİKA!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından mega kent İstanbul için toplamda 50 bin sosyal konutun kuraları Başakşehir, Tuzla, Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Esenler ilçelerinde 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında noter huzurunda çekilecek.

Yine verilen bilgilere göre, İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy-Başakşehir-Esenler 28 bin 340 konut, İstanbul Çatalca İlçesi 540 konut, İstanbul Silivri İlçesi Selimpaşa 200 konut ve İstanbul Tuzla İlçesi 20 bin 920 konut olmak üzere toplamda 50 bin konut inşa edilecek. TOKİ 2023 İstanbul son dakika takvimine göre Çatalca projelerinin kuraları dün çekilmişti. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi 'İlk Evim' projesinde kura çekimleri mega kent İstanbul ile sona erecek.

İSTANBUL TOKİ KURA TAKVİMİNDE SON DAKİKA

16-29 Mart 2023 tarihleri arasında Tuzla 20 bin 920 konut kuraları, 30 Mart 2023 tarihinde ise Çatalca'daki 540 konut ve Silivri Selimpaşa'daki 200 konutun kuraları çekildi.

1-19 Nisan 2023 tarihleri arasında ise Arnavutköy, Başakşehir, Esenler projelerinde yer alan 28 bin 340 konutun kuraları çekilecek.

TOKİ Silivri ve Çatalca kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul kuralarında son dakika!

TOKİ'den İstanbul'a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?