Toki

TOKİ İstanbul projelerinde büyük müjde! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler satılıyor! Son 2 gün, sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, megakent İstanbul'da konut satışı için start verdi. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konutların fiyatları resmen belli oldu. İşte TOKİ İstanbul projelerinin tüm detayları...  TOKİ, İstanbul projeleri kapsamında 68 dairenin satışını gerçekleştirecek

Düşük taksit, uygun peşinat ve fiyatlarla dar gelirlilere ev sahibi olma imkanı sunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımlarını son sürat sürdürüyor.  TOKİ, İstanbul projeleri kapsamında 68 dairenin satışını gerçekleştirecek.

 

TOKİ İstanbul'da satışını gerçekleştireceği 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin fiyatlarını resmen açıkladı. 

Peki TOKİ İstanbul projelerindeki dairelerin fiyatları kaç lira? İşte merakla beklenen TOKİ İstanbul projesiyle ilgili her şey...

TOKİ İstanbul projeleri çerçevesinde toplam 68 adet konut açık artırma ile satışa çıkarılıyor. TOKİ'nin İstanbul projeleri Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde yer alıyor. 

 

TOKİ İstanbul Beyoğlu ve İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde gerçekleştirilecek konut satışlarıyla ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. 68 konutun satışa sunulduğu açık artırma 24 Ağustos 2022'de yapılacak.

TOKİ Beyoğlu projesinde 59, TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde ise 9 konutun satışı gerçekleştirilecek. TOKİ Beyoğlu projesi Sütlüce Mahallesi'nde konumlanıyor.

 

Peki TOKİ İstanbul Beyoğlu ve İstanbul Gaziosmanpaşa projelerindeki konutların fiyatları kaç lira? İşte o rakamlar...

TOKİ İSTANBUL EV FİYATLARI 2022

TOKİ İstanbul Beyoğlu ve TOKİ stanbul Gaziosmanpaşa projesi kapsamında satışı gerçekeleştirilecek olan 68 konutun fiyatları resmen duyuruldu. İşte merakla beklenen TOKİ İstanbul projelerindeki satışı yapılacak evlerin fiyatları...

TOKİ Beyoğlu Sütlüce projesinde yer alan 1+1'lerin fiyatları 2 milyon 020 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 380 bin TL'ye kadar değişiyor. 

Beyoğlu TOKİ'de satışı yapılacak 2+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL'den başlıyor, 4 milyon 180 bin TL'ye kadar değişiklik gösteriyor. 3+1'lerin fiyatları ise 3 milyon 290 bin TL ile 5 milyon 643 bin 960 TL arasında değişiyor. Projedeki 4+1'lerin fiyatları ise 4 milyon 720 bin liradan başlıyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde yer alan 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutların fiyatları da açıklandı. Projedeki 3+1'lerin fiyatları 2 milyon 267 bin TL'den, 4+1'lerin fiyatları ise 2 milyon 645 bin 500 liradan başlıyor. 

TOKİ bugün resmen düğmeye basıyor! O 4 ile 1.230 yeni konut geliyor! Ev alacaklara müjde!

Herkes ev sahibi olacak! Genci, emeklisi, dar gelirlisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut TOKİ'yi o tarihte duyuracak

TOKİ sosyal konutlar için maaş sınırı belli oldu! İşte TOKİ sosyal konut projesine dair son gelişmeler!