Toki

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!TOKİ’den işyeri almak isteyenler bu sorularına yanıt arıyor

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022? soruları günün en çok merak edilen soruları arasında yer aldı. TOKİ’den işyeri almak isteyenler bu sorularına yanıt arıyor.

İşte TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022? sorularının yanıtları…

TOKİ İŞYERİ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi içinde yer alan "İlk İş Yerim" başvuruları bugün alınmaya başladı. Başvurular, 7 Kasım’da sona erecek.  Başvuru sahipleri arasında "Hak Sahibi Belirleme Kurası", noter ile TOKİ yetkilileri denetiminde çekilip belli olacak. Kura yeri ve programı TOKİ'nin internet sayfasında belli olacak. Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alınabilir.

İşte TOKİ işyeri başvurusu nasıl yapılır? TOKİ ilk işyerim ücreti ve başvuru şartları…

TOKİ İLK İŞYERİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? TOKİ İŞYERİ BAŞVURUSU KAÇ TL?

Hak sahiplerinin kura ile belirleneceği projede başvuru bedeli 2000 lira olacak. Kendi işini kurmak isteyen vatandaşlar için iş yeri başvuruları, e-Devlet üzerinden ve il merkezlerinde Halk Bankası, ilçelerde ise Ziraat Bankası şubelerinden yapılacak. 350 bin liradan başlayan tutarlar için 2633 liradan başlayan taksit tutarı ve 120 ay vade uygulanacak.

TOKİ İŞYERİ BAŞVURUSU ŞARTLARI NELERDİR?

TOKİ iş yeri için başvuru şartları;

Promosyonlarda rekor üstüne rekor! 14 bin 750 TL’yi kaçırmayın! İşte detaylar!

Ziraat Bankası Bankkart ile akaryakıt harcamalarınızda yüzünüz gülecek! İşte dev kampanya!

Promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor? Emekli promosyon son başvuru tarihi ne zaman?