Toki

TOKİ İzmir 2022 başvuruları bugün sona eriyor! Yastık altında 1.000 liranız varsa bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...İzmirlilerin yüzünü güldüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

İzmirlilerin yüzünü güldüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. Projedeki konutlar için 1.000 TL başvuru bedeli ödenmesi gerekiyor. 

TOKİ İzmir Selçuk projesinde yer alan konutlar kuralı olarak satışa çıkarıldı. Projede için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Selçuk projesinde yer alan konutların kura çekimi 1 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. 

Projede için başvuruların kabul edileceği kategoriler şu şekilde:

1) Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri 
2) En az yüzde 40 Engelli Vatandaşlar
3) Diğer alıcı adayları kategorisinde kabul edilecek.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için sözleşme imzalanacak banka şubesi şu şekilde: TC. Ziraat Bankası AŞ. Selçuk/İzmir

-Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 08 Ağustos 2022 - 09 Eylül 2022 tarihleri arasında
-Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 19 Eylül 2022 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında
(Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan daireler için)

Dar gelirli İzmirlilerin yüzünü güldüren TOKİ İzmir Selçuk projesinde yer alan konutların fiyatları 648 bin 126 TL ile 1 milyon 30 bin 396 TL arasında değişiyor. 

TAKSİT BEDELLERİ NE KADAR?

TOKİ Selçuk projesi için ödenecek peşinat oranı yüzde 25 olarak belirlendi. Proje için ödenecek taksit tutarları 2 bin 700 TL'den başlıyor, 4 bin 293 TL'ye kadar yükseliyor. 

Kura heyecanının başladığı TOKİ İzmir Selçuk alt gelir grubu projesi için vade süresi 180 ay olarak belirlendi. İzmir Selçuk 2022 alt gelir grubu projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 177 bin 364 lira olarak belirlenirken, en yüksek peşinat bedeli 257 bin 599 lira şeklinde açıklandı.

İzmir Selçuk alt gelir grubu TOKİ projesi kapsamındaki 2 oda 1 salon dairelerin brüt alanı 123.13 metrekare, net alanı ise 87.38 metrekare şeklinde belirlendi. 

İzmir Selçuk TOKİ projesinin Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası, noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde yapılacak.

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! O ilçede tam 327 ucuz konut inşa edilecek!

TOKİ 2022 başvuruları başladı! Ucuz 2+1 ve 3+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın! Bu illerdeki dar gelirlilere büyük müjde!

TOKİ başvuruları başlıyor! 24 ilde ucuz konut fırsatı!