Genel

TOKİ İzmir ve Batman'a 280 adet hait inşaatı yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir-Narlıdere ve Batman-Merkeze toplam 280 adet hareket alanı iskan tesisi (HAİT) inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı

Buna göre İzmir Narlıdere'ye 20 adet konut hait inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. Konvansiyonel kalıp sistemiyle 20 adet konut hait ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 11 Ocak 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 400 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

-BATMAN MERKEZ-
Batman Merkeze ise 240 adet hait, misafirhane hizmet destek binası inşaatları ile adaiçi genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırılacak. 19 Ocak 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak olan ihale ile tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 240 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet misafirhane, 1 adet 52 üniteli hizmet destek tesisi (İGPVY), 1 adet ısı merkezi genel, adaiçi altyapı ve çevre
düzenlemesi yaptırılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

-İHALE KOŞULLARI-
İzmir-Narlıdere ve Batman-Merkeze toplam 280 adet hareket alanı iskan tesisi inşaatının ihalesine katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.
AA