27 / 04 / 2024

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.



Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha başvurular başlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan satış duyurusuna göre başvuruların yarından sonra başlayacağı proje Karaman Merkez Bölükyazı'da yer alıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Karaman Merkez  TOKİ  projesindeki konutlar için başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla alınıyor.

TOKİ KARAMAN MERKEZ BÖLÜKBAŞI KURA TARİHİ 2023 

Toplam 40 adet daireye yer verilen TOKİ Karaman projesinin kura çekilişi 11 Aralık tarihinde yapılacak.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından verilen detaylara göre söz konusu kura çekişinde 1. öncelik Bölükyazı Köyü nüfusuna kayıtlı, köyde evi olmayanlar için yapılacak. 

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre köyde evi olmayanların başvuru sayısının konut sayısından az olması halinde de diğer kategorilerdeki başvuru sahipleri sırasıyla kuraya dahil olacak.

Peki dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesinde yer alan konutların fiyatları kaç TL? Karaman TOKİ projesinde yer alan konutlar için ödenecek taksit bedelleri kaç TL? 

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık ta!

TOKİ Karaman Merkez projesinde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 483 bin 175 TL'den başlıyor, 2 milyon 544 bin 195 TL'ye kadar çıkıyor.

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Karaman Merkez Bölükbaşı  projesinden yüzde 25 peşinat ve 96 ay vade imkanı ile ev sahibi olmak mümkün.

Yine paylaşılan detaylara göre Karaman TOKİ projesi için ödenecek peşinat bedelleri 645 bin 88 TL'den başlayıp,619 bin 946 TL'ye kadar yükselirken, taksit bedelleri ise 19 bin 373 TL ile 20 bin 159 TL arasında farklılık gösteriyor. 
 

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Avustralya'da emlak fiyatları yüksek faiz oranlarına rağmen yükseliyor!


Geri Dön