03 / 09 / 2024

TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kars projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte toki  TOKİ  Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1…




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kars projesinin kura çekilişi yapıldı. Toplamda 212 konutun yer aldığı  TOKİ  Kars Merkez  projesinin kura sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Peki TOKİ  Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 nereden ve nasıl öğrenilir? TOKİ kura sonuçları e-devlet üzerinden nasıl öğrenilir? İşte TOKİ  Kars Merkez kura sonucu 3 Eylül 2024…

TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kars toplu konut projesinde bugün kura heyecanı başladı. ıTOKİ Kars Merkez .toplu konut projesinde hak sahiplerinin konut belirleme kura çekilişi gerrçekleştirildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) toplu konut projelerinde yapım ve teslim işlemlerine hız kesmeden devam ederken, Türkiye’nin 81 ilinde de yurttaşları uygun şart ve koşullarda ev sahibi yapıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Kars Merkez projesi kapsamında 126 adet 2 oda 1 salon konut,  83 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor. 

TOKİ kura sonuçları e-devlet üzerinden nasıl öğrenilir?  TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? TOKİ  Kars Merkez kura sonucu 3 Eylül 2024 sorgulama ekranı için tıklayın

8 KAMPANYADA TOPLAMDA 3 BİN 142 KONUT MÜJDESİ GELDİ

Dar gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren ve Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 8 yeni kampanya için start verdi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden açıkladığı Eylül 2024 ihaleleri kapsamında 3 bin 142 yeni konutun ihalesi gerçekleştirilecek. 

Evi olmayan vatandaşlar tarafından merakla beklenen TOKİ’nin yeni projeleri; İstanbul, Ankara,  Rize, Erzurum, Mardin, Çorum ve Bursa’da yükselecek. Projelerin ihalelerinin tamamı Eylül ayı içerisinde yapılacak.
 

 

Depremlerden etkilenen il ve ilçelerdeki mücbir sebep hali uzatıldı!

Kira yenileme dönemi gelenler dikkat! Ev sahibi yüzde 64,91 zam yapmak zorunda mı? 

Türk müteahhitler, 2024'ün ilk 8 ayında yurt dışından 11,2 milyar dolarlık iş üstlendi!


Geri Dön