28 / 04 / 2024

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuru şartları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuru şartları!

Toplam 250 adte konut satışa çıkarıldığı pronede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede ev tipleri 2+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuru şartları...



Başvuru döneminin 14 Mart 2016 tarihinde başlayıp 31 Mart 2016 tarihine kadar devam ettiği  TOKİ  Kastamonu Taşköprü projesinde fiyat listesi ihaleden sonra açıklanacak.


Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü'de ödeme planına göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşin ödemelerde kalan bedeli sırasıyla 180 ay yada 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


Başvuru bedelinin 500 TL olarak kabul edileceği TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde toplamda 250 konut emeklilere özel satışa çıkarıldı. Projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.


TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kastomonu İlinde bulunan yetkili şubeleri tarafından yürütülecek. Projedeki daireler için kura çekilişi 25 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.


TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuru şartları!

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikametediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı /kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe,köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvurusahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplamhane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.).

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adınayalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön