29 / 04 / 2024

TOKİ Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutu tamamlandı, hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi!

TOKİ Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutu tamamlandı, hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tamamladığı sosyal konutlar için hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi.



Dar gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konut tamamlandı. Söz konusu konutlar 15 Ocak 2024 tarihinden itibaren hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda senelerdir hayalini kurdukları evleri gayet uygun fiyatlara aldıklarını dile getirerek, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

TOKİ Kayaşehir deki 2 bin 450 sosyal konutu tamamlandı, hak sahipleri Hayallerimizin ötesinde dedi!


Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 4 etap halinde inşa edilen 2 bin 450 sosyal konutun inşa çalışmaları


Konutlar 15 Ocak 2024 tarihinden itibaren hak sahiplerine teslim edilirken, evlerini teslim alan vatandaşlar da sevinçlerini gizleyemedi.

TOKİ Başakşehir Kayaşehir konutları, millet bahçesinin ve şehir hastanesinin yanı başında, 4 etap olarak yatay ve özgün mimariyle, sosyal donatıları, yeşil alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otoparkları ile beraber hayata geçirildi.


MERKEZİ KONUMUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Merakla bekledikleri konutları teslim edilen hak sahipleri duygularını "Evlerimizi teslim aldık. İçerisinde gerçekten yüksek kaliteli malzemeler kullanılmış. Tasarım ve mimari açıdan renk uyumları da yakalanmış. Yine aynı biçimde binanın dış görselleri çok harika gözüküyor. Millet Bahçesine ve şehir hastanesine çok yakın bir konumda bulunuyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projeyi çok güzel bir konumda yapmış. Çok ferah bir ortam var. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz." dedi.

Projeye 2019'da başvuru yaptığını dile getiren başka bir hak sahibi ise "Çok şükür mutlu olduk. Ortam güzel, çevre güzel" diye konuştu.


"HAYALLERİMİZİN ÖTESİNDE"


Yaptığı açıklamada Ayın 16'sında evine taşındığını belirten başka bir hak sahibi ise evinden çok memnunum olduğunu ve her şeyi dört dörtlük yapıldığını dile getirerek, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Gayet uygun fiyatlara yeni bir konut sahibi olduklarını kaydeden vatandaşlar, 10 sene önce böyle bir evin hayalini kuramadıklarını ama şu an hayallerinin ötesinde bir evde yaşadıklarını da söylediler.

 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Tek tek hesaplandı: 2023 için 55, 2024 için 87 bin TL!

EYT'de 2. aşama ortaya çıktı! Bağ-Kur'lulara 5 yıl erken emeklilik mi geliyor?


Geri Dön