27 / 09 / 2024

TOKİ Kayseri Kocasinan kura sonucu 16 Eylül 2024!

TOKİ Kayseri Kocasinan kura sonucu 16 Eylül 2024!

318 konutluk TOKİ Kayseri Kocasinan hak sahipliği konut kura sonuçları belli oldu. Peki TOKİ Kayseri Kocasinan kura sonuçları nereden nasıl öğrenilir? İşte TOKİ Kayseri Kocasinan kura sonucu 16 Eylül 2024…




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kayseri Kocasinan projesinde 318 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Kayseri Kocasinan projesinin merakla beklenen konut belirleme kura çekilişi sonuçları açıklandı. Paylaşılan detaylara göre Kayseri Kocasinan  TOKİ  hak sahipliği kura sonuçları noter huzurunda belirlendi.

218 adet 2 oda 1 salon ve 100 adet 3 oda 1 salon tipinde daire seçeneğinin yer aldığı Kayseri Kocasinan TOKİ projesindeki konutların sahipleri isim isim belirlendi.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kayseri Kocasinan projesinin kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ Kayseri Kocasinan kura sonucu 16 Eylül 2024 nereden öğrenilir? İşte E-devlet TOKİ Kayseri Kocasinan kura sonucu 16 Eylül 2024…

TOKİ Kayseri Kocasinan kura sonucu 16 Eylül 2024!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ülke genelinde sosyal konut anlayışı ile  inşa ettiği konutların yapım çalışmalarına devam ediyor. Diğer yandan konutların hak sahipleri de kura yöntemiyle belirleniyor. Bugün Kayseri Kocasinan TOKİ konut projesinde yer alan evlerin hak sahipliği konut belirleme işlemi heyecanı yaşanırken, çekilen kura ile Kayseri Kocasinan TOKİ projesinde hak sahiplerin evleri de belirlenmiş oldu.

TOKİ Kayseri Kocasinan 218 daire 2 oda 1 salon konutlar için 189 hak sahibinin yer aldığı kurada 100 adet 3 oda 1 salon daire için ise 64 hak sahibi kurada konutları belirlendi.

Projeye başvuru yapan pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Kayseri Kocasinan TOKİ hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi sonuçları isim isim tam listesi belirlendi.  Kayseri toki kura sonuçları e-devlet üzerinden ve TOKİ resmi web sitesinden görüntülenebilecek. Kura sonuçları E-Devlet TOKİ Başvuru ekranından öğrenilebiliyor. 

E-devlet TOKİ Kayseri Kocasinan kura sonucu 16 Eylül 2024 tıklayın

 

Belediyeler 3 ilde konut, arsa ve lojman satıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Emlak ilanlarında 'EİDS' dönemi! E-devlet onayı olmadan ilan verilemeyecek!

Asgari ücret zammı için masadaki 3 rakam ayyuka çıktı!


Geri Dön