27 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan projesi için start verdi.

Merakla beklenen Kayseri  TOKİ  projesi Kocasinan İlçesi, Oruçreis Mahallesi'nde yükselecek. Söz konusu projede 618 konut yer alacak.

TOKİ Kayseri 2023 projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Peki TOKİ Kayseri Kocasinan 100 bin konut projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? Kocasinan TOKİ projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ Kayseri Kocasinan projesi nerede inşa ediliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan a 618 konutluk dev proje geliyor! 

KOCASİNAN TOKİ'DE HANGİ KONUT TİPLERİ VAR?

TOKİ Kocasinan projesi 26 blok olarak inşa edilecek. Projede 618 adet konutun yanı sıra 6 adet kapıcı dairesi de yer alacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 100 bin konut projesi dahilinde hayata geçirilecek olan Kocasinan TOKİ projesindeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

KOCASİNAN TOKİ PROJESİ NEREDE?

TOKİ Kayseri Kocasinan proje alanı 1/100.000 Ölçekli Yozgat-Sivas-Kayseri Çevre Düzeni Planı’nda “Kentsel Yerleşik Alan, Küçük Sanayi Sitesi ve Bölgesel/Kentsel Yeşil Alan” sınırları içerisinde
kalıyor.

Kocasinan TOKİ proje alanı çevresinde yerleşim birimleri yer alıyor. Projeye en yakın bina 13 metre, en yakın cami 150 metre, en yakın okul ise 180 metre uzaklıkta bulunuyor. 

TOKİ KAYSERİ KOCASİNAN 100 BİN KONUT PROJESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Merakla beklenen TOKİ Kayseri Kocasinan projesinin inşaat aşamasında idari ve teknik olmak üzere 80 kişinin çalışması planlanıyor. Söz konusu projenin inşaat çalışmaları 48 ayda, hafriyat çalışmaları ise 12 ayda tamamlanacak.

Konut fiyatları uçuşa geçti: Konut Fiyat Endeksi yüzde 94,7 arttı!

TOKİ bu ildeki 301 yeni konut için düğmeye bastı! İhalesi yarın!

TOKİ'den Marmaris'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!


Geri Dön