Toki

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...Proje kapsamında toplamda 4 adet stok konut satışa çıkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında toplamda 4 adet stok konut satışa çıkıyor. 

Kuralı olarak satılan TOKİ Kırıkkale TOKİ projesi için başvurular 4 Temmuz tarihinde başlayacak ve 7 Temmuz tarihinde sona erecek.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği Kırıkkale TOKİ'de yer alan 4 adet konutun kuraları 21 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırıkkale TOKİ projesinde başvuru bedeli "0" TL olarak belirlendi. Proje için yüzde 10 peşinatla imkanı sağlanıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Kırıkkale Delice kapsamında yer alan konutlar için en düşük satış bedeli 505 bin 675 TL, en yüksek satış bedeli 588 bin 60 TL şeklinde açıklandı.

240 ay vadeyle konut alınabilen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Delice projesi için ödenmesi gereken en düşük taksit bedeli 1.896 lira, en yüksek taksit bedeli 2 bin 205 lira olarak belirlendi.

Yine TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Kırıkkale Delice projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların brüt alanları 101.95 metrekare, net alanı 81.89 metrekare şeklinde açıklandı.

Başvuru heyecanının başladığı Kırıkkale Delice TOKİ Konutları kapsamında satışa çıkarılan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, 21 Temmuz 2022 tarihinde başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri gerçekleştirilecek.

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlere özel olarak satışa çıkarılan Kırıkkale TOKİ projesinde asil hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 27 Temmuz 2022 - 28 Temmuz 2022 olarak belirlenirken, yedek hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 29 Temmuz 2022 (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için) şeklinde belirlendi.
 
TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde 5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında banka tarafından tahsil edilecek.

TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul, İzmir, Adana başvuruları ne zaman?

TOKİ'den 8 bin 859 ucuz konut geliyor! TOKİ hangi illerde konut yapacak? Hemen açıklanan bu illere bakın!

TOKİ Gaziantep'te 2.800 lira taksitle konut satıyor! Gaziantepliler dikkat! Başvurular o tarihte başlıyor!