29 / 04 / 2024

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 2 adet konut satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız, peşinatsız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. 


Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy projesindeki dairelerin başvuruları  16 OCAK-31 MART 2017 tarihleri arasında anılan bankanın tüm Şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy projesinde 2+1 daireler 195 bin 197 TL olarak, 3+1 daireler 134 bin 306 TL olarak belirlendi. 


Konut seçimini yapan alıcılar, ilgili banka şubelerine başvurarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır. Borç bakiyesi, 240 ay boyunca aylık taksitler halinde ödenecek.


Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırıldı. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön